Blues.

12. huhtikuuta 2012

Iltaa kaikille! Tänään oli kiva päivä kolmosluokan opena. Se luokka, jossa olin on niin paras; ihania ja eloisia oppilaita. Sain kyllä taas todeta, ettei matematiikan opettaminen ole kovin helppoa... Tai ainakin mulla on kaikista epävarmin olo sitä opettaessa. Kyllä mun oppini tuntui menneen oppilaille kuitenkin perille, sillä tehtävien tekeminen sujui kaikilta hyvin.

Työpäivän jälkeen sovin sijaisuuden ensi perjantaille ja tulin kotiin nukkumaan päikkärit. Illalla Sami yllätti mut synttärilahjallani (mulla on ensi viikolla synttärit), joka oli upea ja aivan täydellinen. Mä palailen siihen asiaan varmaan huomenna. ;)

Nyt päivän asuni kimppuun! Eilen tosiaan tuli tilaamani Asoksen paketti, josta päälleni tänään puin tuon pitkän paidan/mekon. Kokosin sen ympärille tuollaisen mukavan ja rennon asun ja laitoin pitkästä aikaa Converset jalkaani. Kyllä se vaan on ihanaa, kun asvaltit alkaa olla kuivina! Kevät alkaa olla jo täällä! <3

Photobucket

Neule / Lindex
Paita / Veromoda
Legginssit / Seppälä
Kengät / Converse
Hiusjutska / H&M

Photobucket

Minäkin ostin muuten tuollaisen H&M:n metalliponnarihommelin. Se on kyllä tosi kiva! Nyt se on vain "lätkäisty" tukkaani, mutta oikein kivan kampauksen saa, kun tupeeraa hiukset kunnolla takaa ja laittaa tuon ponnarin alas niskaan. Helppoa ja suht nopeaa!

Mut hei, nyt unta palloon! Palaillaan huomenna ainakin sen synttärilahjani kanssa ainakin! Öitä!

6 kommenttia :

 1. Voi että kun nätti asu, varsinki toi paita! :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiva asu ja metalliponnari.:) Isona harmina en oo nähnyt Kuopion hennesillä tollasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi! Toivottavasti niitä jossain vaiheessa tulee sinnekin.

   Poista