What Are Words?

12. maaliskuuta 2012

Kuinka moni muistaa Chris Medinan American Idolista? Minä ainakin. Chrisin koelaulu on mielestäni yksi mieleenpainuvimmista koelauluista koskaan. Jos et muista, katso alla oleva video. Mua itkettää joka kerta kun katson pätkän.


Koelaulun aikoihin Chrisin ja hänen kihlattunsa Juliana olivat olleet yhdessä jo kahdeksan vuotta. Vain pari kuukautta ennen heidän hääpäiväänsä, Juliana joutui vakavaan onnettomuuteen. Onnettomuuden seurauksena Juliana sai vakavan aivovamman. Chris alkoi yhdessä Julianan äidin kanssa pitämään huolta kihlatustaan. Chrisin koelauluvideolla sanomat sanat:

"Through thick and thin,
till dead do us apart, 
In sickness and in health, 
In better or for worse
What kind of a guy would I be,
 if I walked out when she needed me the most."

Mielestäni on ehdottoman ihailtavaa, että Chris jäi rakkaansa rinnalle. Teko on rohkea, sillä uskon, että olisi paljon helpompaa lähteä ja jättää Juliana "muiden hoidettavaksi". Haluan uskoa, että taustalla on syvä rakkaus velvollisuuden tunteen sijaan. 

Chris Medina on levyttänyt kappaleen nimeltään "What Are Words". Kappale kertoo lupauksista, sitoutumisesta ja omien sanojensa pitämisestä. Se on omistettu Julianalle. Kuunnelkaa kappale ja etenkin sen sanoja.


Minusta Chrisin ja Julianan tarina on hyvä muistutus siitä, että elämä voi muuttua koska vain. Mikään ei ole varmaa. Se myös muistuttaa siitä, kuinka helppoa on luvata ja sanoa asioita, mutta kuinka tositilanteessa aiemmin sanotut asiat saattavat muuttua sanahelinäksi (Vaikea pukea tätä asiaa sanoiksi. Toivottavasti ymmärritte silti!). Actions speak louder than words.

11 kommenttia :

 1. Chris on kyllä erityisen upea ihminen ja laulukin on nimenomaan upea. Tollasia kaikkien ihmisten pitäs olla.

  ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kun kuulin tuon Chrisin ja Julianan tarinan ensimmäistä kertaa, mulla tuli itku. (Ja kieltämättä vähän silmissä kimaltelee nytkin...) Tuo biisi on älyttömän kaunis sellaisenaankin, mutta kun sanat kuuntelee ja yhdistää vielä tuohon tarinaan, niin herkistyy ihan varmasti. Sitä vain toivoo, että itsellä voisi olla samanlaista rohkeutta ja vahvuutta seistä omien sanojensa takana. Tuo tarina on kuin elokuvista.
  Ja ihan totta, elämässä ei koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Se on sekä elämän rikkaus että hauraus.
  Huii nyt en voi mennä nukkuun kun mua vaan itkettää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Hyvin puit sanoiksi sen mitä minäkin ajattelen.

   Poista
 3. WÄÄÄÄÄÄÄHÄHÄHÄHÄ :'((((((( Mie itken täällä räkä poskella. Enkä liioittele yhtään, just äsken ajoin autoa ja tää biisi soi ja mietin että onpa kaunis kappale - muttei ollu mitään hajua mikä tässä on oikeasti taustalla!

  Kiitos Milla kun teit tän postauksen <3 Vaikka laitoitki mut itkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ole hyvä, Sita! :D Oli pakko kirjoittaa biisistä ja taustatarinasta, koska molemmat ovat niin koskettavia.

   Poista
 4. Luin tämän postauksen ja sitten kuuntelin tuon biisin, tuli kyllä melkeen itku.
  Oli mun mielestä niin, noh miten sen nyt sanoisin, mielenkiintoinen postaus että päätinpä laittaa tuon biisin postaukseeni ja linkkasin sitten tämän kyseisen postauksenkin siinä, olit niin hyvin kirjoittanut etten paremmin olisi voinut tosiaan itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Tää koko juttu on musta niin koskettava, että oli pakko kirjoittaa siitä. :')

   Poista
  2. Juuh kyllä oli koskettava :)

   Poista