Kaksplus.fi

Lauantai-illan kruunaus.

24. maaliskuuta 2012

Ihan oman postauksen ansaitsee ehdottomasti uusi kahviastiastomme. Kyseessä on Klaus Haapaniemen Iittalalle suunnittelema Korento-astiasto. Korentoa on aikaisemmin ollut myynnissä oranssin ja vihreän sävyisenä, mutta nyt tämän kuun alussa Stockmannille tuli ennakkomyyntiin astiasto uudessa sävyssä. Ihastuimme Samin kanssa siihen niin kovasti, että laitettiin heti entinen Bottna-astiastomme myyntiin ja ostettiin samantien täysi kahviastiastollinen kahdelletoista hengelle tuota uutta korentoa.

Photobucket
Ei tästä mun vadelmakääretortustani kovin kaunis tullut, mutta maku oli erinomainen! NAM! :) 
Tänään katettiin pöytä ensimmäistä kertaa uudella astiastolla perheeni syömään tulon kunniaksi. Voi että, miten ihanalta maistui kääretorttu ja kahvi uusista astioista! ;)

Photobucket

Ollaan muutenkin nyt karsittu ylimääräisiä ja vähälle käytölle jääneitä astioita pois. Tänään ajattelin, että on varmaan aika myydä mun 12 limenvihreää KoKo-mukiakin pois. :( Ihan turhaan niitä säilön kaapissa, kun ei niille löydy käyttöä. Meillä on kuitenkin ainakin neljäkymmentä muutakin mukia! ;)

Meillä on siis huuto.netissä tällä hetkellä Bottnaa ja Teeman punaisia mukeja myynnissä. Käykääpä kurkkimassa täältä, jos kiinnostaa! Lisäilen ne KoKo:tkin sinne viikonlopun aikana.

Ihanaa lauantai-iltaa teille kaikille!

8 kommenttia :

 1. Upeat astiat! Kyllä noista kelpaa syödä ja juoda! =)

  VastaaPoista
 2. oot nätti :)!

  www.karoliinac.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän kauniit! Kunnon sijoitus! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meistäkin! :) Mä tykkään noista paaaaljon enemmän kuin niistä "vanhoista" Bottnista. Ne oli liian mustavalkoiset ja graafiset mun makuun.

   Poista
 4. Mageeta, Klaus Haapaniemi on tehnyt paljon hienoja juttuja! :)

  VastaaPoista