Kaksplus.fi

08.03.2012

8. maaliskuuta 2012

Hei ihanaiset naiset ja miehet (jos teitä siellä toisella puolen ruutua on)! Ihanaa naistenpäivää teille kaikille! Toivottavasti elämänne miehet muistivat teitä edes onnentoivotuksilla. Itse sain niiden lisäksi Kismet Mariannen, nam!

Tänään olin liikkeellä alla olevan kuvan mukaisissa vaatteissa. Ohjelmassani ei ollut muuta virallista kuin silmälasien noutaminen Forumista, joten rennoilla kuteilla mentiin. :)

Photobucket


Paita / Illustrated People
Farkkushortsit / Cheap Monday
Sukkahousut / Lindex
Kengät / Dr. Martens

Haluaisin kysyä mielipidettänne; kumpi on kivempi, vain yksi asukuva vai useampi samantyyppinen allekkain? Mä en itse ole vielä päättänyt kumpi on parempi, joten mielipiteitä kehiin, jos niitä löytyy! :) 

 Palaillaan huomenna ainakin silmälasikuvien kanssa! ;)

4 kommenttia :

 1. mä tykkään kun on yks perus asukuva, ja sit ehkä jotain yksityiskohtasempia kuvia sen lisäks. en kaipaa miljoonaa samanlaista kuvaa, jossa on vähän muutettu asentoa välissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelen aika samalla tavalla asiasta. Eiköhän se pääasia (eli asu) tule selväks yhestäkin kuvasta. :)

   Poista
 2. Mustakin on kiva, että on useempia kuvia, mutta niistä kuitenkin pitää selvitä vähän jotain lisää informaatioo edelliseen verrattuna esimerkiks eri suunnista tai sitten takin kanssa ja ilman jne. Niin ja ehdottomasti yksityiskohtia! Ne on kivoja :) Et oo muuten ainoo joka tuskailee näitten kuvausjuttujen kanssa :) Muitten blogeissa aina ihastelen luontevia poseerauksia ja hyviä kuvakulmia ja taustoja, mutta omiin kyllä harvemmin on täysin tyytyväinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sanos muuta! Omat kuvat ei koskaan onnistu yhtä hyvin kuin muiden blogien kuvat! :D Mun täytyy alkaa miettiä noita yksityiskohta-kuvia. Ne vois nimittäin olla aika kivoja!

   Poista