Uutta olohuoneessamme!

1. helmikuuta 2012

No niin, nyt sitä sisustuspostausta, josta eilen jo mainitsin. Meitä molempia on purrut sisustuskärpänen ja tarkoituksena olisi tehdä olohuoneessa uudistuksia pikkuhiljaa. Päätettiin aloittaa uudistamalla olohuoneen säilytysratkaisuja. Meillä on ollut olohuoneessa kaksi korilipastoa, joista toinen on matalampi ja leveämpi kuin toinen (ensimmäisessä kuvassa näkyy toinen vanhoista lipastoistamme). Maanantaina teimme täsmäiskun Ikeaan tarkoituksenamme korvata nuo kaksi korilipastoa yhdellä isommalla.

Photobucket
Yhdeksän jälkeen illalla, huonossa valaistuksessa otettu kuva. Bongaa myös Ikean
laatikko kuvasta! :P 

Tadaa - tältä näyttää sama kohta pari päivää myöhemmin! Eli Ikeasta lähti mukaamme Expedit -sarjan valkoinen, korkeakiiltoinen hylly. Täydensimme hyllyä kolmella sarjaan kuuluvalla ovella ja kahdella meriheinästä punotulla korilla. Näin saimme pikkutavarat, paperit, yms. piiloon kaappeihin ja koreihin ja esittelykelpoiset asiat kauniisti esille.

Tarkoituksenamme olisi vielä ostaa kaappien sisälle osasia, joiden avulla tavarat saisi paremmin järjestykseen kaapin sisälle. Lisäksi tarvitsemme isomman korin S:n tavaroille (ylin kerros, oikeanpuoleinen kolo). En myöskään oikein vielä tiedä, mitä laittaa tuohon hyllyn päälle... Eli ihan valmis tämä ensimmäinen projektimme ei vielä ole.

Photobucket


Photobucket
TV-taso ja leffahylly, joiden vieressä heti oikealla on uusi hyllymme. 


Photobucket

Mitäs pidätte? :) 

Ai niin, täytyypä vielä sanoa, että yllättävän tyhjäksi jäivät kaapit ja korit! Ei meillä vissiin ollutkaan niin paljon tavaraa kuin mä luulin. :P

Nyt koulutehtävien pariin! Palaillaan taas pian!

14 kommenttia :

 1. Rakastuin sekä uuteen, että vanhoihin kaappeihin! Mihin vanhat kaapit siirsitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kaapit varmaan myymme pois. Meillä on sen verran pieni koti, ettei niille enää löydy paikkaa. :/

   Poista
 2. Aaah näyttää ihan älyttömän hyvälle! Mistä tuo tv-taso on ostettu? Mulla on tv-tason metsästys menossa uutta kämppää ajatellen ja toi on aika kivan näköinen yksilö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän TV-taso ja leffahylly on molemmat Ikean Bestå Burs -sarjaa korkeakiiltoisena valkoisena. Ollaan tykätty molemmista tosi paljon. TV-taso on tosi käytännöllinen, siinä on vakiona kaksi isoa laatikkoa, joihin saa esim. leffoja, mut me tuunattiin tosta toisesta laatikosta kaappi vahvistimelle. :)

   Poista
  2. Moi! Bongasin sivusi googlella, kun etsin tietoa Bestå Bursin tuunauksesta :) En vielä muualta blogistasi etsinyt, mutta miten teitte kaapin tuosta laatikosta? Meidän tekisi mieli muuttaa molemmat laatikot kaapeiksi ja olisi kiva tietää miten se tehtäis simppeleimmin. Jaksaisitko kertoa tai onko blogissasi kenties kuvia tuunauksesta?
   Kiitos etukäteen ja mukavaa kevään alkua.
   terv. Nipsu

   Poista
  3. Moikka! Ostettiin vaan saranat Bauhausista, purettiin laatikko, josta otettiin käyttöön ainoastaa etulevy. Porattiin saranat siihen tasoon kiinni ja toinen puoli oveen. Hirveen helppoa oli kyllä! Jos tarvitset lisäneuvoja tai vaikka kuvia niin hihkaise! Autan mielelläni. :)

   Poista
  4. Kiitos vastauksestasi :) Täytyypä kokeilla ja yrittää löytää sopivat saranat.
   - Nipsu

   Poista
  5. Oleppa hyvä! :) Kysy lisää, jos tarvii.

   Poista
 3. Näyttää ihan tajuttoman kivalta! Mulla tulee aina keväisin pieni sisustusinto, harmi että tätä kämppää ei kamalasti jaksa alkaa sisustaa kun tuskin täällä kauan asutaan. Muutin siis tammikuun alussa poikakaverin luo ja ei tämä mikään unelma-asunto ole :/ Onneksi kandikiireiden jälkeen voi alkaa etsiä parempaa asuntoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riikka! Sit vaan entistä isommalla innolla sisustatte sitä teiän uutta kämppäänne. Toivottavasti silloin löytyy joku erityisen ihana. :)

   Poista