Uudet hiukset ja yllätys teille!

19. helmikuuta 2012


Photobucket
Uudet hiukset - TYKKÄÄN!

Enpäs tainnutkaan kertoa, että kävin perjantaina kampaajalla! Olen jo usean vuoden ajan käynyt samalla luottokampaajallani Mariaelinalla, joka jok'ikinen kerta keksii jotain uutta kivaa hiuksiini, vaikken etukäteen ole miettinyt mitään. Tällä kertaa olin kuitenkin jo etukäteen haaveillut liukuvärjäysefektistä vaaleisiin hiuksiini. Ja voi vitsit, miten kivat näistä tuli! Kiitos vielä, Mariaelina!

Mariaelina ja Heidi avasivat Salonas -parturi-kampaamonsa viime marraskuussa Helsingin Töölöön. He tarjoavat trendikästä ja ammattitaitoista hiusosaamista maustettuna heidän ihanilla ja räiskyvillä persoonillaan. Lisäksi Heidiltä voi varata ajan myös kynsien kestolakkaukseen tai Minx:eihin.

Mariaelinalla ja Heidillä on teille lukijoilleni yllätys!

 Kun varaat ajan parturi- tai kampaamopalveluun ennen 31.3.2012, muista mainita "millamainen", niin saat 10% alennuksen palvelun hinnasta. 


Salonas parturi-kampaamo ja kynsistudio
Eino Leinon katu 12, Helsinki
puh. 09 492 801
e-mail: salonas.helsinki(at)gmail.com
www.salonas.fi


Nyt vaan hiustyylejä uusimaan! :) Palaillaan taas, ihanaiset!

8 kommenttia :

 1. Näyttääpäs kivan sävyiseltä! Pitäisi itsekin mennä kampaajan penkkiin ja sävyttää tätä kuontaloa johonkin suuntaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään uudesta sävystä tosi paljon. :)

   Poista
 2. Höh, miksen asu Helsingissä.. Mun hiukset nimittäin kaipaisivat pikaisesti kampaajaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyppää autonrattiin ja aja tänne! ;)

   Poista
 3. Kivat hiukset! Mullakin on kamala hinku kampaajalle, mutta en ehkä ihan pelkän kampaajan takia lähde Helsinkiin asti ajelemaan... :P

  VastaaPoista