The Trusted Ones

24. helmikuuta 2012

Sain Kristalta haasteen kuvata kymmenen luottovaatettani. Kovasta pohdinnasta huolimatta, kekkasin vain yhdeksän vaatekappaletta, jotka näyttävät hyviltä huonoinakin päivinä.

Photobucket


 • Lontoosta ostettu COS:in villamekko/-tunika on ihan loisto-ostos! Se nimittäin näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä ja lämmittää ihanasti kylminä päivinä. Mitä mä teen sit, kun tulee kevät eikä tätä voi enää käyttää?! NOUUU!


Photobucket


 • Tiger of Swedenin farkut sopii minkä tahansa kanssa ja ne voi vetästä jalkaan esimerkiksi minkä tahansa kivan neuleen kanssa — ne näyttää aina hyvältä!


Photobucket • H&M:n pitkä trikoopaita on pitkäaikainen suosikkini, jota käytän yleensä mekkona esimerkiksi jonkun neuleen alla. Mulla on muitakin vastaavia, mutta tuo sopii värinsä puolesta lähes minkä tahansa kanssa yhteen. 


Photobucket • Vilan pitkä musta toppi on toinen mun suosikki "aluspaidoista" tuon yllä olevan H&M:n paidan lisäksi. Se on tosi hyvälaatuinen ja on säilyttänyt napakkuutensa monista pesuista huolimatta. 


Photobucket • Tämäkin ihanuus on Lontoosta ostettu. Oasiksen vaaleanroosa neule (värisävy on liian "likainen" yllä olevassa kuvassa) on ihan ykkönen yhdisteltävyytensä puolesta. 


Photobucket • Monkin pöksyt on tosi kivat! Ne on toiselta puolelta tekonahkaa ja toiselta paksua trikoomaista kangasta. Nämäkin ovat tosi helposti yhdisteltävissä moniin erilaisiin pitkiin yläosiin. Nämä muuten on ne pöksyt, jotka tuli siinä vähän aikaa sitten tilaamassani Monkin paketissa! 


Photobucket • Gina Tricotin tummanliila neule, josta tykkään edelleenkin vaikka se on ihan kulahtanut ja nukkainen. 


Photobucket • Lindexin puuvillaiset pilkkusukkahousut on mun suosikit! Oon käyttänyt niitä niin paljon, että jalkapohjissa taitaa olla jo reiät. :( 


Photobucket


 • Tämä Lindexin raitapaita on hyvin "yhdistelykelpoinen" (:D) vaatekappale myöskin. Monet yhdistää raidat kevääseen, kesään ja seilorimeininkeihin, mut mä käytän tätä läpi vuoden. 


Mä haastan Sitan ja Hannan!

4 kommenttia :

 1. kiva toi haaste ja kiva tyyliki sulla :)) taidan jäädä lueskeleen tätä blogia :)

  http://wivii.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Ihanaa, että jäit seurailemaan. :)

   Poista
 2. voi kiitos haasteesta ! ihan mielettömän kiva :----)

  VastaaPoista