Kaksplus.fi

Sielu lepää.

28. helmikuuta 2012

Koska ulkona on noin kamala lumimyrsky, on kiva muistella sunnuntain auringonpaistetta. Lähdettiin perheeni kanssa ulkoilemaan merenrannassa kulkevalle Espoon rantaraitille. Oli ihana pitkästä aikaa kävellä auringonpaisteessa niin, että tunsi auringon jopa hieman lämmittävän. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee, vaikkei ehkä uskoisi, jos nyt katsoo ikkunasta ulos.

Suosittelen muuten vähintäänkin kaikkia espoolaisia tutustumaan tuohon rantaraittiin. Ulkoilu tulee entistä mukavammaksi, kun saa samalla katsella kauniita maisemia ja kesällä tuoksutella merta. Mulle ainakin meren/järven katseleminen antaa voimaa ja rentouttaa samantien.

Photobucket


Photobucket
Eiks oo symppistä!? <3 Tuo vasemmanpuoleinen on meidän mussu.
Photobucket
Hahaa, näytän samalta kuin 12 -vuotiaana! Kylläpä noi ulkoiluvaatteet imartelee mua. ;)
Photobucket

Photobucket
Tää on yksi mun lempimaisemistani. Kesällä kun katsoo tuota valkoista rakennusta, tulee hetkeksi sellainen
olo, että olis Kreikassa. 
Sattuuko joku muuten tietämään, että kenen rakennuttama ja miksi tuo valkoinen pylväsrakennus on? Olen itse kuullut, että se olisi erään isän rakennuttama muistomerkki kuolleelle tyttärelleen.

Kevättä odotellessa, eiks vaan!? :) Nyt syömään! Palaillaan!

6 kommenttia :

 1. voi onko teidän haukku vehnäterrieri? joskus muinoin sain asustaa useamman kämppiksin ja kolmen tuollaisen touhupakkauksen kanssa. ja samassa asunnossa majaili myös silloin vanhoja päiviään viettävä pupu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on! Lily asuu mun vanhempieni luona. Touhupakkaus on oikein hyvä sana kuvaamaan meidän kohta 10-vuotiasta mussukkaa. :)

   Poista
 2. Rantaraitti on kyllä tosi kiva :). Kesäisin se on myös oivallinen paikka vähän pitemmälle pyöräilylle: rantaraitti ensin päästä päähän ja sitten jostain kohti Espoon läpi takaisin aloituspaikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan myös pyöräilty sitä, mut ei sentään ihan päästä päähän. :P Odotan jo, että lumet ja jäät sulaa ja pääsee taas tuoksuttelemaan merta.

   Poista