Kaksplus.fi

Anyone?

13. helmikuuta 2012

Ajattelin kysäistä, josko teillä olisi postaustoivomuksia? Mulla on viime aikoina ollut bloggausideoiden kannalta kuivakausi, joten olisi mahtavaa saada ideoita tai toiveita TEILTÄ! Kiitos! <3


8 kommenttia :

 1. Tee sellainen lempikosmetiikka -postaus.
  Lisäksi mua kiinnostaisi tietää sun lemppari- /luottovaatteesi, jotka käy päälle silloinkin, kun ei huvittaisi laittaa oikein mitään.
  Nää nyt tuli ensimmäisenä mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvä toi luottovaateidea! Lempparikosmetiikasta mä oon tehny jo. :)

   Poista
 2. Tiedän tunteen :) Tässä muutama (en ole lukenut kaikkia vanhoja postauksia joten jos olet tehnyt jo jonkun niin skippaa toki):

  1. Lempilaukku ja sen sisältö (vaikka idea on vanha niin näitä on kiva lukea)
  2. Sama paita/takki/housut/joku vaate- 5 eri asua
  3. Lempikampausvinkit/hiustuotteet
  4. Lempiblogien esittely
  5. Arkimeikin luottotuotteet

  Ehkä vähän tylsiä, mutta ainakin itse tykkäisin näistä lukea. Myös joku pohdiskelevampi teksti voisi olla kiva, mutta en oikein tiedä mistä aiheesta...riippuen tietysti kuinka kevyenä haluat blogin pitää. Toivottavasti näistä olisi jotain apua, mielelläni luen juttujasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kivoja ideoita! 1-4 en oo toteuttanut eli ne menee heti listalle. Vitosen mä oon suurinpiirtein tehnyt. :)

   Mä oon hirveen huono kirjoittamaan pohdiskelevia juttuja, mut ehkä joskus tulee esiin aihe, josta haluan palavasti kirjoittaa - who knows!

   Poista
 3. Oon vasta alotellu lukemaan siun blogia (ja oikein ihana olet kyllä persoonaltasi:)), ja miusta ainenkin on mukava lueskella semmosia postauksia missä kerrotaan jollai tavalla päivän kulusta jne, tai jos on taitava käsistään jossain asiassa niin tutoriaalit on aina kivoi :)

  http://thatgirlfeels.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Jokin Minun päiväni -postaus vois olla aika kiva toteuttaa! :)

   Poista
 4. Minäkin olen lukenut vasta vähän aikaa sun blogia joten voi olla, että olet jo toteuttanut, mutta olisi kiva jos tekisit kodistasi postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlaisen kotipostauksen olen muistaakseni tehnyt. Ehkäpä teen päivitetyn version, kun saadaan tää sisustus uusittua! :)

   Poista