VIHDOIN!

1. tammikuuta 2012

Noin viiden tunnin kuluttua alkaa matkamme kohti Lontoota - MAHTAVAA!! Mulla on koko päivän kipristellyt mahaa jännityksestä! No, eiköhän se jännitys laukea viimeistään lentokentällä - toivottavasti...
Vaikea kuvitella, että pian on puolen vuoden odotus ohi. Oikeastaan aika paljon pidempikin odotus, sillä olen jo monen vuoden ajan halunnut matkata Lontooseen.


Suunnitelmissamme on käydä ihastelemassa perusnähtävyydet, kuten Big Ben, London Eye ja Thamesin ympäristö. Hotellimme on aivan London Eyen takana, joten ainakin noiden kolmen edellä mainitsemani nähtävyyden tsekkaaminen tulee olemaan helppoa.

Suunnittelimme myös, että käymme katsomassa jonkun musikaalin, mutta emme vielä tiedä minkä. Aiomme myös vierailla parissa eri museossa. Camden Town on ehdottomasti myös vierailulistallamme - ehkä myös Notting Hillkin. Paljon tekemistä siis viiden yön matkallemme! :)


En valitettavasti ehtinyt ajastaa postauksia, mutta otin tietokoneen mukaan tarkoituksenani kirjoitella kuulumisia Lontoosta ehtimisen/jaksamisen mukaan.

Palaillaan Lontoosta! ;)


P.S. Kuvat: weheartit.com

6 kommenttia :

 1. Hauskaa matkaa :) Nauttikaa lomasta ja ihanasta kaupungista! Oon hiukan kade. Juuri tänään muisteltiin viime Lontoon matkaa ja rupes heti kutkuttaan ajatus, josko pääsis taas sinne pian.

  VastaaPoista
 2. hauskaa matkaa! toivottavasti on hyvä reissu :-) pääsisinpä mäkin jo lontooseen, kolme viikkoa olis vielä ennen paluuta.

  VastaaPoista
 3. Polaliina: Kiitos!! Lupaamme nauttia! ;)

  Irina: Kiitos, Irina! Toivotaan! Pian säkin pääset kotiis taas. :)

  VastaaPoista
 4. hauskaa matkaa milla ! (: oon ihan älyttömän kade - haluisin kanssa käydä lontoossa !

  VastaaPoista
 5. Sita: I will!!

  emppu: Kiitos, emppu! Lippua ostamaan vaan! :)

  VastaaPoista