Väsynyttä naamaa kehiin! T. Jättijalka

10. tammikuuta 2012

Vähän levotonta juttua illan/alkuyön kunniaksi! S. on nauranut mulle koko illan, koska musta tunnetusti väsyneenä tulee ylipirteä piripääpelleilijä. Voin kertoa, että multa on tänään tullut niin huonoa vitsiä, että (melkein) ihan itseä hävettää... Oon ollut taas vaihteeksi toooosi väsynyt.

Kävin aamupäivästä muutaman tunnin havainnoimassa eräässä alakoulussa - piti siis herätä liian aikaisin, minkä vuoksi nukuin parin tunnin päikkärit. Havainnoinnit jatkuvat koko loppuviikon, joten veikkaanpa, että päikkärit tulevat päivittäiseksi rutiiniksi. Pakkohan sitä on levätä ennen ET:n tenttimatskuihin tarttumista! ;)

S. vei mut piristykseksi syömään ja leffaan. Käytiin eräässä pikawokkiruokalassa ja jälkkäriksi syötiin italialaista jätskiä. Illan elokuva oli uusi Vares -leffa, joka pyörii tällä hetkellä teattereissa. Leffan olis voinut jälkiviisaana skipata, koska se oli tosi tylsä. Harvemmin tulee kesken elokuvan houkutus näpläillä puhelinta. Taisin muuten jopa harkita poislähtemistä kesken elokuvan. Vares -leffat ovat yleensä olleet viihdyttäviä, mutta tämä oli kyllä kaikkea muuta... Hohhoijaa!

Tässäpä illan asu. Päivällä jalassa olivat farkut ja neuleen alla lyhyempi paita - muuten siis sama homma! :)

Photobucket

Photobucket
Hui kamala, miten epäedustava asento ja kuvakulma! Ei mun 39 -jalat oikeasti
noin isot ole! :O 

Photobucket

Neule / Oasis
Pitkäpaita / H&M
Legginssit / Seppälä
Kengät / Dr. Martens
Laukku / Marc by Marc Jacobs

Nyt unta palloon (taas..!). Palaillaan huomenna taas! :)

2 kommenttia :

  1. Kiva asu ja oon ihan kateellinen tosta laukusta! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Maya! Asun kriteereinä toimi tänäänKIN mukavuus. :P

    VastaaPoista