Terveisiä Lontoosta!

5. tammikuuta 2012

Eilen oli tosiaan shoppailulle pyhitetty päivä. Saaliiksi kertyi söpö neule Oasis -kaupasta ja muutamat alushousut Primarkista. Kierreltiin kaupungilla yhteensä kahdeksan tunnin ajan. Kun vihdoin päästiin hotellihuoneeseen, kaaduttiin melkein suoraan sänkyyn nukkumaan.

Tänään aamulla herättiin vasta klo 9 paikallista aikaa. Suunnattiin ensin Camden Towniin, sieltä Covent Gardenille ja lopulta Tower Bridgeä ihailemaan Thamesin varrelle. Voin paljastaa, että Camdenista lähti mukaan jotain shoppauslistallani olevaa. Tarkkasilmäisimmät saattavat bongata ne jo jaloissani alla olevasta kuvasta. ;)

Photobucket

Photobucket

Tänään kävi aamulla vähän ikävästi... Iskin nimittäin pikkuvarpaani matkalaukun kulmaan, jolloin varvas taittui ikävästi. Sen jälkeen se on ollutkin tosi kipeä - sitä jomottaa, särkee ja joka askel sattuu. Luultavasti siinä on vähintäänkin hiusmurtuma (Olen muuten murtanut pikkuvarpaani oikeasta jalasta samalla tavalla...). Hotellihuoneelle tultuani huomasin, että varvas oli muuttunut erittäin "hienonväriseksi"... Takaosasta se on vieläkin mustempi. AUTS! No, ei auta itku markkinoilla - täytyy teipata varvas ja syödä särkylääkkeitä, jotta huominen päivä sujuisi vähemmän kivuliaasti kuin tänään.


Huomisen suunnitelmiin kuuluu hommata liput johonkin musikaaliin ja käydä ainakin Harrodsilla. Palaillaan taas!

2 kommenttia :

  1. Aissaa.. Raukka varvas :( Harmi että tuo meni just kun teillä on reissu, kuitenkin pitäisi kävellä paljon.

    VastaaPoista
  2. Nii, harmi! :( Mut pakko vaa sietää kipua, koska en mä halua täällä hotellihuoneessakaan hengailla.

    VastaaPoista