Rentoutta pukkaa taas!

18. tammikuuta 2012

Yhyy, tyhmiä mössökuvia tuli huonossa rapun valaistuksessa. Missä olet auringonpaiste?! No okei, otettiin nää kuvat klo 22 aikaan, joten ei silloin muutenkaan olisi kovin paljon parempaa valaistusta edes kesäaikaan. Ehkä voisin siis harkita ulkoisen (vai lisä? Kumpi se on? :D) salaman hankkimista... Vai oisko jostain objektiivista enemmän apua vaivaan? Jos sieltä ruudun toiselta puolen löytyy asiasta tietäviä, arvostaisin, jos jakaisitte tietoanne tietämättömälle.

Tänään on ollut tosi rento päivä - taas! Hengailin kotona katsoen Body of Proof -sarjaa tietsikalta ja odottelin lastenhoitokeikalle lähtöä. Päivänasuna toimi siis erittäin rento yhdistelmä. Näissä vaatteissa oli mukava istua lattialla legoilla ja junaradoilla leikkien.

Photobucket

Photobucket

Neuletakki / H&M
Pitkä paita / H&M
Sukkahousut / Lindex
Laukku / Marc by Marc Jacobs
Kengät / Dr. Martens

Photobucket

Se uusi kynsilakka on just täydellisen sävyinen! Parilla kerroksella lakkaa saa mukavan syvän punaisen värin. Samaan syssyyn saan ujutettua teille kuvan päivän koruistakin. Ranteessani roikkui lempparini eli Nomination -ranneke ja Thomas Sabon Charm -rannekoru. Keskisormeani taas koristi lempparisormukseni eli Kalevalan "Lapin sormus".

Photobucket

Muistin tänään ostaneeni Lontoosta eräästä kojusta harmaat ruusukorvakorut itselleni. Päätin laittaa ne korviini, koska ne sopivat hyvin asuni sävyihin. Yllättävän kivoilta näyttivät korvissani! Mä olen jostain syystä vieroittunut korviksista. Vielä vuosi sitten mulla oli orpo-olo ilman niitä ja nyt taas tuntuu oudolta, jos sellaiset korvissani roikkuu. Kummallista...

Photobucket

Nyt nukkumaan! Palaillaan taas!

2 kommenttia :

  1. Kaunis kuva tuo alimmainen Milla! <: iho näyttää ihanan tasaiselta ja virheettömältä <: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän se iho poskista on tosi hyvä. Otsasta ei niinkään. ;)

      Poista