Kaksplus.fi

Oodi kauniille kukkasille.

31. tammikuuta 2012

Mä rakastan kukkia! Siis RAKASTAN! Kukat piristävät sekä mieltä että sisustusta. Viime viikolla ostin nuo pinkit ja punaiset tulppaanit, sitä ennen ruokapöytäämme kaunisti jouluamarylliksesta leikkaamani kukkavarsi, joka muuten kesti tosi pitkään maljakossakin!

Täytyypä poiketa huomenna taas kukkakauppaan, jotta saan taas mielenpiristystä. :) Ai niin, eilinen postaaminen jäi Ikea -reissun takia kokonaan, mutta "korvaukseksi" luvassa vähän sisustuspostauksia mahdollisesti, mikäli sellaiset kiinnostaa.

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

10 kommenttia :

 1. Tottakai sisustuspostausta! Tykkään ihan hirveästi kukista ja ennen kaikkea tulppaaneista, mutta nyt on tuntunut että ne ei oikein kestä? Tulppaanitkin kuihtuu parissa päivässä, teenkö jotain väärin vai onko se kukista kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... No, mä ainakin valitsen aina tuoreen näkösen kimpun eli sellaisen, jossa ne tulppaanit on vielä tiukassa nupussa siellä lehtien "välissä". Kotona leikkaan uuden imupinnan ja annan niiden tulppaanien olla muovissaan pari tuntia maljakossa. Sit vaan pidän huolen, et maljakossa on koko ajan vähäsen vettä, jottei ne kuihdu. Ei siihen kai muita vinkkejä oo? Mulla kesti melkein viikon nuo viimesimmät tulppaanit.

   Poista
 2. Kukat piristää ihanasti sisustusta! Itse en koskaan käy itselleni ostamassa kukkia, vaikka niistä kovasti tykkäänkin. Vois kyllä joskus piristää itseään ja ostamalla jonkin kivan kimpun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ostaa! Mua ainakin joka kerta hymyilyttää, kun katson kukkaisiani ruokapöydällä. :)

   Poista
 3. Kiitos!! Kukat näyttää mustakin ihanilta siustuksessa mutta valitettavasti oon niin kömpelä kasvien kanssa, että ne kuolee every time. Muistaakseni oon saanut aikoinaan kaktuksenkin kuivumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään mikään viherpeukalo ole... Kastelen meidän viherkasveja aina silloin, kun lehdet on ihan lurpsahtaneita jo. Silti ne joten kuten pysyy hengissä! :D

   Poista
 4. Oi hemmetti kukkia, ne tekee kyllä paljon ilmettä sisustukseen! Harmi vaan, että tässä huushollissa on tollanen kisumisu, joka jostain syystä tärvelee aina kaikki kasvit :D Poikaystävän kummilta saadut kauniit synttärikukat kuoli parissa päivässä, kun katti järsi sen lehdet rei'ille :P Teillä ei taida tuollaisia terroristeja huushollissa asua? :D

  Tosi kauniita kukkia kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Meillä ei tosiaan asustele vakituisesti "terroristeja". Silloin tällöin perheeni koira tulee kyläilemään. Lilya ei tosin kiinnosta kukkaset tai muut tuhottavat - onneksi! :)

   Poista