Lauantai / Samedi / Saturday / Lördag

22. tammikuuta 2012

Eilen liikuskelin vanhempieni luokse alla olevissa vetimissä. Tykkäsin itse asusta tosi paljon! Tämä asu edustaa tyyliäni ja pukeutumistani sellaisena kuin sen useammin haluaisin olevan. Taas muuten olis ollut tarvetta niille mustille pilleille... Ens viikolla kyllä ostan sellaiset!

Ja hei, vihdoinkin onnistuin tekemään tuon pään ympäri menevän letin! Olen jo mooonta kertaa yrittänyt tehdä onnistumatta. Eilen kuitenkin luin Idan ohjetta ja tajusin mitä olen tehnyt väärin... Olen aina nimittäin ottanut hiuksia ranskanlettiin sekä ylä- että alapuolelta, mutta salaisuus onkin ottaa aina hiuksia vain letin alapuolelta!

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Neule / H&M
Paita / KappAhl
Pitkä toppi (alla) / Vila
Legginsit / Seppälä
Kengät / Dr. Martens

Miks näistä kuvista tuli mössöä? :( Täytyypä kokeilla zoomata kuvat suoraan kuvanottohetkellä noin eikä rajailla jälkikäteen.. Ehkäpä se auttaa?!

Tänään suunnitelmissa olis äänestystä, koulutehtäviä ja S:n pikkusiskon 18v. synttärit! Hommaa siis riittää! Nyt aamupalalle - maha huutaa jo kovaan ääneen... Palaillaan!

6 kommenttia :

 1. Aivan ihana toi kampaus! Sopii niin hyvin <: !

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! =) Tykkäsin itsekin siitä tosi paljon.

   Poista
 2. Hauska toi letti! Itselle on niin hirveen vaikee väkertää hiuksia, että meikäläisellä ainakin hermo menee jo ennen tollasia luomuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään tehdä kaikkia kampauksia! Harvemmin löytyy aikaa niitä tehdä. :(

   Poista
 3. Aivan mielettömän hyvin sulle sopii toi letti! Oot kaunis!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Viihdyin kampauksessa tosi hyvin. :)

   Poista