Kaksplus.fi

Follow me!

24. tammikuuta 2012

Heipä hei! Tulin ilmoittelemaan pienestä muutoksesta. Olen ollut viime syksystä asti kirjoilla Lookbook.nu -sivustolla. Jostain syystä ei kuitenkaan ole tehnyt mieli päivitellä sinne uusia asuja, joten ajattelin kokeilla eri sivustoa. Chicisimo on hyvin samantyyppinen kuin Lookbook. Tykkään siitä kuitenkin enemmän siksi, että se tuntuu helppokäyttöisemmältä. Päivän tutustumisen perusteella mukavaa sivustossa on myös se, että asujansa lisäävät ovat "mattimeikäläisempiä" kuin Lookbookissa - alemmuuskompleksia superhienoista kuvista ja asuista ei siis tule yhtä helposti! ;)

Chicisimo -sivulleni pääsee oikean yläpalkin "Chicisimo -nappia" painamalla. Käykääpä kurkkimassa!


Jos teillä on tunnukset sivustolle jo, kirjoitelkaa nickinne kommenttiboksiin niin käyn kurkkimassa! ;)

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Nii mustki! Nyt, Sita, äkkii sinne, jos et oo jo! :)

   Poista
 2. Kävin katsomassa vähän tota sivustoa ja tosiaan vaikuttaa siitä kivalta, kun kaikki kuvat ei oo ihan kun jostan muotilehdestä. Ehkä vois uskaltaa laittaa omiaankin tollaselle sivustolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä oma profiili sinne! Musta myös ehdoton JÄTTIplussa, ettei siellä ole suurin osa muotilehtitasoisia kuvia.

   Poista
 3. Pitäisköhän rekisteröityä tonnekin.. Mulla on tunnukset lookbookissa, sinne oon lisännyt ehkä kaksi asua, ja trendtationissa, se on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rekisteröidy ihmeessä! Mä en oo koskaan kuullutkaan tosta trentationista. :O Jos kyllästyn tähän Chicisimoon niin täytyy kurkkia tota sitten! :)

   Poista
 4. Kävinkin jo klikkaamassa itseni seuraajaksi! :)

  VastaaPoista
 5. Ei hitto pitäisköhän liittyä ja alkaa seurata sua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liity! Mä alan seurailemaan sua sit! :)

   Poista