Kaksplus.fi

Voihan nenä (kauniisti ilmaistuna...)!!

11. joulukuuta 2011

Kuka muistaa tämän postauksen, jonka kirjoitin 26.10.2011(!!!!)? No, nyt on tämäkin asia saatu (melkein) päätökseen. Eihän se vienytkään kuin seitsemän viikkoa...

Lähetin tosiaan heti samana päivänä paketin saatuani sähköpostia Lookfantasticille tuhoutuneesta shampoosta ja puuttuvasta Tigin suihkeesta. Vastaukseksi sain pahoitteluja ja pyynnön lähettää todisteeksi valokuvia. Ja minähän lähetin. (26.10.2011)Jaksoin pari viikkoa odotella heiltä vastausta, kunnes otin taas yhteyttä sivustolle ja kyselin, ovatko he saaneet lähettämäni kuvat. Sain pian vastauksen, jossa sanottiin, että he ovat pyytäneet valokuvia support -ryhmältä. Viestiini vastannut henkilö sanoi myös laittaneensa Tigi -tuotteen minulle lähetettäväksi ja palaa valokuva-asiaan saatuaan valokuvat. (9.11.2011)

Noo, meni taas muutama päivä. Mitään ei kuulunut, joten ehdotin heille, että lähettäisin valokuvat uudestaan heille. Vastaukseksi sain tiedon siitä, että hän on järjestänyt Tigi -tuotteen ja rikkimenneen shampoon lähetettäväksi minulle. Varmistuksena tulen saamaan despatch -viestin. (13.-17.11.2011)

Menee kolme viikkoa eikä despatch -viestiä kuulu. Lähetän siis taas viestin, jossa tiedustelin onko tuotteita jo lähetetty minulle. Vastauksena saan pahoittelevan viestin, jossa kerrotaan shampoon poistuneen heidän valikoimastaan. Viestiin vastannut henkilö kertoi lähettäneensä pyynnön rahojeni palauttamiselle. (6.12.2011)

Voitte varmaan arvata, etten seitsemän viikon odottelun jälkeen ollut kovin tyytyväinen?! Lähetin takaisin kiukkuisen viestin, jossa sanoin, etten enää tarvitse tuotetta - ostan sen siis muualta.

Tällä hetkellä odotellaan, että asia saataisiin kokonaan päätökseen ja, että palautetut rahat tulevat näkyviin äitini tilillä. Täytyy sanoa, etten ole lainkaan tyytyväinen asiakaspalveluun, jota sain. Ihan uskomatonta, että he odotuttavat tällaisen asian kanssa asiakkaitaan näin monta viikkoa! Tällä hetkellä olen kiukkuinen, enkä aio enää tilata Lookfantastic.com -sivustolta. Piste.

Molemmat kuvat weheartit.com, hakusanalla 'anger'

2 kommenttia :

  1. Siistit kuvat muttei niin siisti postaus :( Harmi homma, mutta hei kyllä tollaset muistetaan ja varmasti yhtiö tulevaisuudessa kärsii omista töppäyksistään. Tai siis että paha saa palkkansa.

    VastaaPoista
  2. No toivotaan! Taidan lähettää sinne palautetta vielä.
    Eri tyypille tällä kertaa...

    VastaaPoista