Mes cadeaux de Noël / My Christmas Presents

27. joulukuuta 2011

Vihdoin tänään sain karistettua "joulumatoilut" pois ja tartuin kameraan. Kuvasin kaikki saamani joululahjat. En tosiaan ollut esittänyt kenellekään joululahjatoiveita, mutta kivoja juttuja sain silti lahjaksi.

Photobucket

Sain Anatomicals:in setin, joka sisälsi suihkugeelin, vartalovoiteen ja käsivoiteen - kaikki siis tarpeeseen tulevia juttuja. Nuo purkit on ihanan herkullisen värisiä!

Photobucket

Yllä oleva kirja sisältää kauniita jouluaiheisia kuvia ja paljon joulureseptejä, -lauluja ja -runoja - ehdoton siis joulufiilistelijälle. ;)

Photobucket

Pikkusiskoltani sain kaksi ihanansävyistä kynsilakkaa. Viva la Diva taitaa olla sävyä 124 ja Kicksin kynsilakka on sävyltään "Chalky Mud".

Photobucket

Sain tänäkin vuonna yöpuvun - tällä kertaa tosin "yömekon" ja pitkävartiset pehmosukat.

Photobucket

Joulupukki oli selvästi huomannut huonon sukkatilanteeni, sillä sain kolme paria Tommy Hilfigerin sukkia söpössä rasiassa.

Photobucket

Trindin Cuticle Balsam oli myös iloinen yllätys! Toivottavasti saan tästä apua kuiviin kynsinauhoihini. Myös XZ -sarjan kampausnesteelle, karpalo-kinuskishampoolle ja -hoitoaineelle löytyy varmasti käyttöä.

Photobucket

Sain myös söpön korusetin joululahjaksi S:n mummilta.

Photobucket

Saatiin S:n kanssa yhteensä varmaan noin 20 arpaa, joista voittoja tuli yhteensä 28 euroa. Ajateltiin, että ostetaan koko summalla uusia arpoja - toivottavasti silloin osuu kohdalle isompi voitto! ;)

Photobucket

Joulupukki oli selvästy myös kuullut tulevasta matkastamme, sillä paketistani paljastuivat pieni käsidesi, suihkugeeli ja "pullo", johon voi pumpata omaa hajuvettään matkalle mukaan (Pullon täyttö oli muuten erittäin helppoa!). Erittäin ihania ja tarpeellisia yllätyksiä olivat nämäkin!

Saitteko itse kivoja lahjoja? Täyttyivätkö "joulutoiveenne", jos sellaisia oli? :)

P.S. Alle viikko Lontooseen, JIHUU!

8 kommenttia :

 1. Mulla on kaverilla myös tuo käsidesi, se tykkää siitä hulluna kun se ei haise sellaiselle sairaalalle. Kivoja lahjoja, erityisesti tykkäsin kaikista suihkujutuista ja vartalovoiteista. Niin ja joulufiilistelykirjaki on ihana!

  VastaaPoista
 2. Joo, se käsidesi tosiaan ei haise vaan oikeastaan tuoksuu ihanalle! :)

  VastaaPoista
 3. Miksei noista arvoista ikinä tuu isoa voittoa, meiän äiti oli ostanut koko porukalla ässäarvat (yhteensä 7) ja niissä oli yhdessä 4e ja toisessa 7e.. Aika huono tuuri :D

  VastaaPoista
 4. Niinpä, erittäin hyvä kysymys! :D Ehkä meitä vielä joskus onni potkaisee?!

  VastaaPoista
 5. Olipa kivoja lahjoja. :) Muutama arpa. :D

  Enpä paljoa toivonut, mutta hienoja ja hyödyllisiä lahjoja sain: mm. suuren korurasian ja auton lattiamatot. :D

  VastaaPoista
 6. Kivoilta kuulostaa sunkin lahjat! Tarpeelliset lahjat on parhaita, koska tuskin kukaan tarvitsee turhaa krääsää nurkkiinsa pyörimään. :)

  VastaaPoista
 7. Itsekin sain ison kasan raaputusarpoja, mutta eipä sieltä mitään isoa voittoa kuitenkaan napsahtanut :P

  VastaaPoista
 8. No, höh! Ehkä vielä joskus tärppää! :)

  VastaaPoista