Kaksplus.fi

Leffasuositus!!

28. joulukuuta 2011

Käytiin S:n kanssa 23. päivä katsomassa uusi elokuva Sherlock Holmes - A Game of Shadows. Täytyy sanoa, että elokuva oli TODELLA hyvä - jopa S:n mielestä.

Tarina oli vauhdikas ja ennalta-arvaamaton. Se imi ainakin minut mukaansa ja piti matkassaan koko leffan ajan. Robert Downey Jr. oli vieläkin parempi ja arvaamattomampi Sherlock Holmes kuin edellisessä osassa. Myös Jude Law oli oikein hyvä (ja edelleenkin yhtä komea) tohtori Watson -roolissaan. Madame Zimzan roolissa muuten nähdään Noomi Rapace, ruotsalainen näyttelijätär, joka muistetaan roolistaan Lisbeth Salanderina Stieg Larssonin Millenium -trilogiassa.


Elokuva oli paikoitellen jännittävä, hauska ja sisälsi useita kohtauksia, joissa koko elokuvateatterisali puhkesi nauramaan.  Sherlock Holmes - A Game of Shadows tarjosi parasta viihdykettä pitkään aikaan.


Lyhyestä virsi kaunis - jos tykkäsit (tai vaikket olisi tykännyt) edellisestä Sherlock Holmesista, suosittelen ehdottomasti katsomaan tämän!

4 kommenttia :

  1. Pitää kyllä käydä kattoon, vaikka true Sherlock Holmes -fanit vihaakin näitä kaupallisia leffoja jotka ei oo yhtään samanlaisia kuin "oikeat" tarinat. Varmaan vähän sama homma kuin joku TSH, ne jotka on kirjan lukenu niin sanoo että leffat on kuraa mutta ne jotka ei tiedä minkä värinen kulmakarvojen tyvikasvu "oikeasti" Legolaksella pitäis olla niin leffat on ihan hyvää viihdykettä :D

    VastaaPoista
  2. Oi meinattiin mennä katsomaan toi kans tapaninpäivänä, mutta päädyttiinkin laiskottelemaan ja katsomaan leffaa kotisohvalta. Kannattaisi vissiin lähteä toi kuitenkin katsastamaan :)

    VastaaPoista
  3. Juu, ehdottomasti kannattaa! Me molemmat tosiaan tykättiin kovasti siitä!

    VastaaPoista