Here we come... soon!

2. joulukuuta 2011


Arvatkaapas minne tää tyttö lähtee tasan kuukauden päästä?! Varattiin matka tosiaan jo kesäkuussa heti Pariisin matkan jälkeen, joten odottelua on ollut "muutama" kuukausi... Mutta ihan kohta, vaivaisen kuukauden päästä, pääsemme kokemaan Lontoon ensimmäistä kertaa.

Olisi mukavaa, jos joku "kokenut lontoonkävijä" jakaisi minulle vinkkejä ja suosituksia Lontoon matkaamme varten. Kiitos jo etukäteen! :)


Kaikki kuvat: weheartit.com

4 kommenttia :

 1. Toivottavasti ei tänä vuonna tuu mitään lumikaaosta! Oltiin siellä pari vuotta sitten tammikuun alussa ja paluulento peruttiin lumen takia :S Ja viime vuonna oli myös kamala kaaos lumen takia. Mutta eiköhän kaikki suju hyvin!

  Lontoo on ihana! Kannattaa ostaa oyster kortti johon voi ladata rahaa, sillä voi matkustaa julkisilla edullisemmin kun kertalipuilla, jotka on kamalan hintasia. Lontoossa on niin paljon nähtävää, että ihan kävelemällä ei pärjää :) Suosittelen perusnähtävyyksien kiertämistä, jos Lontoossa ei ole ennen käynyt. Big Ben, London eye ja koko Thamesin ranta on ihania iltavalaistuksessa. Jos sattuu sateinen päivä, niin Lontoossa on kamalasti kivoja museoita! British museumissa voisi viettää koko päivän.. Ja museot on ilmaisia, eli kannattaa käydä katselemassa.

  Shoppailusta sen verran, että Oxford Streetiltä löytyy älyttömästi kauppoja. Primark on siellä Marble Archin päädyssä, jos primarkiin haluaa niin kannattaa mennä heti sillon kun se aukeaa, muuten ryysis on ihan kamala. Metrolla pääsee kätevästi myös Westfieldin ostoskeskukseen, se on hyvä vaihtoehto jos sataa. Sieltä löytyy aika kivasti ruokapaikkoja, kauppoja jne.. Myös Camdenissa on paljon shoppailtavaa ja nähtävää!

  Mä en oikeen tiiä mitä kaikkea tähän kirjottaisi, voisin kirjottaa Lontoosta vaikka miten paljon :D Mutta kandee hei katsoa meiän blogista Lontoo postauksia, löytyy sieltä ulkomailla tagin alta. Aah, Lontoo on mahtava, siihen ei kyllästy koskaan!

  VastaaPoista
 2. tervetuloo Lontooseen! :-)
  tää on oikeesti niin ihana paikka et tekemistä riittäis vaik kuin pitkäks aikaa..

  sunnuntaina kannattaa käydä tsekkaamassa spitalfields market ja bricklane (http://www.visitbricklane.org), molemmat lähekkäin ja mm liverpool street asemalta pääsee kätevästi kävellen.
  museoissa kannattaa käydä jos tykkää kun ne on ilmasia, natural history museum on mun lemppari (siel on dinosauruksia :-D)
  shoppailu on tietty aina tosi jees ja oxford streetin voi toki katsastaa, mut tosiaan ne samat kaupat löytyy muiltakin alueilta mutta vaan vähemmällä ihmismäärällä. ja siel tosiaan on ihan sairaasti ihmisiä, ellei mee heti aamust. esim kensginton, soho tai covent garden on yleensä vähän rauhallisempia kun oxford st. tääl on myös kaks isoa westfield ostoskeskusta jos ihan kunnolla haluu shoppaamaan! stratfordiin on rakennettu uus hieno ostari ja shepherds bushissa on toinen.
  hyde parkin winter wonderland on kans kuulemma tosi hieno (ite en oo päässy vielä sinne asti) ja se on auki tammikuun 3. päivään asti joten jos ootte siellä sillon niin sekin voi olla ihan näkemisen arvonen!

  niin ja pitäähän sitä sit kaikki perus nähtävyydet nähä myös :-) tällä hetkellä ei tuu oikeen mitään tiettyä mieleen.. lontoossa on ihan parasta kaikki, vaikka ihan vaan ympäriinsä kävely ja random pubissa hengailu.
  hyvää reissua! :-)

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos vinkeistäsi! Meillä on muistaakseni hotelli London Eyen vastarannalla, joten sen lähialue tulee varmasti tutkittua tarkkaa. Mäpäs käyn kurkkimassa teidän Lontoo -postaukset! =)

  VastaaPoista
 4. Irina: Kiitos sullekin vinkeistä! Shoppailuvinkit kiinnostaa aina ;) Vois tosiaan käydä Oxford Streetin lisäks pyörimässä sun mainitsemillasi alueilla. :) En malta odottaa Lontoota!!! =)

  VastaaPoista