Forgotten Bad Face Day

14. joulukuuta 2011

Tässä asukuvaa muutaman viikon takaa. Olin unohtanut postata nämä, joten päätin tehdä sen nyt. Kuvista päätelle mulla oli kyseisenä päivänä "bad face day", joten päätin muokata niitä vähän (En näytä mielestäni yhtään itseltäni!).

Photobucket

Photobucket

Neule / Lindex
Kaulakoru / Indiska
Farkut / Tiger of Sweden
Kengät / Vagabond

Huhhuh, vielä pitäisi huomenna jaksaa lukea kemian didaktiikan tenttiin! Perjantaina viimeistään kello 12 alkaa joululomani, joten valmistautukaa "kuulemaan" iloani ja onneani. :)

Koska teillä alkaa joululomat? Onko teillä jo suunnitelmia joululomallenne? Itse odotan hirrrrmuisen paljon Lontoon matkaamme! =)

4 kommenttia :

 1. Ihana tuo kaulakoru! Kemian didaktiikkaan kannattaa lukea ne kemikaalien kyljessä olevat varotuskuvat ja niiden merkinnät! Siinä tentissä oli hirveesti nippelitietoa ja vielä sai miinuspisteitä vääristä vastauksista! Arvostelukin oli aika tiukka. Heh. Ei ollut tällä tarkotus lisätä paineita näin joulun alla :)

  VastaaPoista
 2. Hui, kovin monissa tenteissä ei miinuspisteitä saa! Pitää vissiin huomenna tehostaa lukemista kunnolla... Tänään nimittäin luin ehkä puolet materiaalista läpi. Huomenna sit loput ja uusiks muistiinpanojen teon kera. Toivotaan, että se riittää! :)

  Kiitti vinkeistä muuten! :)

  VastaaPoista
 3. onpa kivat farkut, näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Senja! Ne on mun ykköslempparifarkut! :)

  VastaaPoista