Beauty Buys

13. joulukuuta 2011

Photobucket
 Kävin sunnuntaina lukutauolla äidin kanssa pyörimässä kaupoissa. Mukaani lähti Kicksistä kaikkea tarpeellista.

1. Koska Lookfantastic -tilaukseni meni mönkään, tarvitsin edelleen selvityssuihkeen. Ostin kokeiluun Björn Axénin Care -sarjan hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Olen sitä jo kokeillut ja todennut, että tuote toimii hyvin - hiukset saa helposti selvitettyä ja takut pysyvät paremmin poissa. Se myös tuoksuu huumaavan ihanalta.

2. Tämä oli loistolöytö - lempiripsarimerkkini (d.j.v. beautenizer) tuplapakkaus! Yksi ripsiväri maksaa normaalisti 22,90€, mutta tämän tuplapakkauksen sai hintaan 29,90€. Selvää säästöä siis! ;)

3. Äitini osti pakkauksen, joka sisälsi neljä Clinique -huulikiiltoa. Sain niistä itselleni kaksi. Pinkimpi on nimeltään "Cabana Crush" (14) ja persikkaisempi "Air Kiss" (10). Ihania molemmat!

4. Vihdoin muistin ostaa kokeiluun Aussien 3 Minute Miracle -hiushoidon. Testasin sitä heti sunnuntaina ja voi että, millaisen onnentunteen koin suihkussa, kun jo levittäessäni ainetta hiuksiini tunsin, kuinka kaikki takut selvisivät kuin itsestään! Tuote muuten tuoksuu mahtavalta. Suosittelen testaamaan, jos kärsit takkuuntuvasta tukasta niin kuin allekirjoittanut.

5. Ostaessaan kaksi Cliniquen tuotetta, äitini sai ilmaiseksi Cliniquen meikkipussin, joka sisälsi erilaisia tuotteita. Minä sain itselleni tuon meikkipussin, joka on mielestäni tosi suloinen! Yleensä kaupanpäälle saatavat meikkipussit ovat yksivärisiä ja tylsiä, joten tämä pussukka oli piristävä yllätys.

6 kommenttia :

 1. Aussiet on parhaita! Auttaa jopa mun takkuihin :D Ja se tuoksu on älyttömän hyvä..

  VastaaPoista
 2. Joo, näköjään on! Mullakin ihan järjettömän takkuuntuva tukka, joten tuosta tuli varmasti luottotuote!

  VastaaPoista
 3. Mulla on samanlainen meikkipussi!! En tosin joutunu ostamaan mitään saadakseni sen ku mun kaveri on Stockman Beautyssa töissä ja niillä jäi yli noita. Tykkään kans ja eikö ookki just soppelin kokoinen!

  VastaaPoista
 4. Kyllä, just soppelin kokoinen! =)

  VastaaPoista
 5. Toi kakkonen oli hyvä, mäkin aina tuollaisessa tapauksessa mietin että tämähän oli vain pelkkää säästöä! ;D

  VastaaPoista
 6. Pelkästään ihan sen säästämisen vuoksi kannatti ostaa noi! :D Se on aina hyvä syy "saada siunaus" ostopäätökselle. ;)

  VastaaPoista