Look What I Got Today!

15. marraskuuta 2011

Ihanaa, harteiltani tippui sata kiloa palauttaessani tänään tenttipapereitani tentaattorille! Toivotaan, että tentti meni hyvin. Ainakin sain kaikkiin kysymyksiin vastattua, vaikka yksi tuntuikin todella hankalalta.

Päätin tentin jälkeen mennä nautiskelemaan perheeni seurasta - paras päätös pitkään aikaan! Nyt on ihanan rentoutunut olo. Vielä kun saisin poikaystävän töistä kotiin... Eikö S. 14 tunnin työpäivä riittäis jo?

No, nyt kuitenkin pääasiaan; katsokaa, mitä FedEx toi kotiovelleni tänään! Sain perjantaina viestin The Cambridge Satchel Companylta, että pakettini oli lähtenyt Suomen suuntaan. Neljän päivän toimitusaika kotiovelle, ei paha!


Laukku oli juuri niin ihana kuin odotinkin! Väri on täydellisen punainen, nahka laadukasta ja laukku on ihanan ryhdikäs! Huomenna punainen kaunotar pääsee ensimmäistä kertaa käyttöön, kun suuntaan yliopistolle (kevyet 9h tiedossa...).

Yritän mahdollisimman pian saada parempaa kuvaa laukusta. Huomenna tuskin onnistuu, koska olen vasta seitsemän jälkeen kotona ja silloin on jo pimeää. Laukun täyteläinen punainen väri taitaa tulla parhaiten esiin luonnonvalossa...

Palaillaan huomenna!4 kommenttia :

 1. =O ihana laukku! punainenkin vielä.

  VastaaPoista
 2. Kiva Saana, että tykkäät! Mustakin se on ihana! =)

  VastaaPoista
 3. Multa tippui sun puolesta huoli harteilta kun toi laukku tuli vihdoin. Pelkäsin jo ettet ikinä saa sitä. :D Ihana!<3

  VastaaPoista
 4. Samaa pelkäsin minäkin! :) Onneksi pelko oli aiheeton.

  VastaaPoista