Kauan kaivattuja uutuuksia...

26. marraskuuta 2011

Kävin eilen piiiiiiitkästä aikaa shoppailemassa. Löysin vihdoin ja viimein ihanan mekon talven juhlia ajatellen. Olen myös jo kauan haaveillut mustasta bleiseristä ja eilen löytyi täydellisen mallinen! Jihuu!


Monkin (musta) bleiseri, joka on leikkaukseltaan kivan rento ja "laatikkomainen". Eilen oli sattumalta kaikki takit -50%, joten bleiseri lähti kotiin vain 22,50 euron hinnalla- ei paha!


Tässä kuvaa (mustasta) VeroModan Very -malliston juhlamekosta. Mekko on täydellisen ihana! Yläosa on harsomaista, roikkuvaa kangasta ja alaosa tiukka. Mielestäni mekko tasapainotti hyvin mun kroppani mallia. Laitan siitä parempaa kuvaa parin viikon päästä, kun puen sen ystäväni järjestämiin "Itsenäisyyspäivän aaton pikkujoulujuhliin". Tämäkin muuten maksoi 40 euroa (alkuperäinen hinta muistaakseni 60 euroa) - suosittelen siis penkomaan alehyllyjä. ;)

Nyt jatkan valmistautumista noin tunnin päästä alkaviin pikkujoulujuhliin. Katsotaan, jos ehtisin ottaa asukuvat vielä ennen lähtöä. Veikkailen, että uusi bleiseri korkataan tänään. ;)

6 kommenttia :

 1. Tosi kivan näköinen toi Vero Modan mekko! :-) Odottelen, että nähdään kuvaa tosta sun päällä :-)

  ♥:Anniina

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana toi bleiseri!

  ♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Anniina: Pian näet! ;)

  roosa: Eikö ookin?! <3

  VastaaPoista
 4. Älyttömän kivan näköinen toi vero modan mekko!

  VastaaPoista
 5. love your blog and this post! you are such a beauty :) I think ill start following!

  xx
  follow back?
  http://vt-chance.blogspot.com/

  ps: ihana mekko!

  VastaaPoista