I Need More Volume!

22. marraskuuta 2011

Blogissani on varmaan jo tullut esille se, että mulla on tosi liukkaat ja lässähtäneet hiukset, jos en tee niille mitään. Ajattelinkin esitellä välineen, jonka avulla saan (seuraavaan pesuun asti) muhkeat hiukset.

Lähtötilanne on siis tämä:


Kuten näet, hiukseni suorastaan nuolevat päänahkaani - ei kiva.Kun käsittelen osan hiuksistani näillä välineillä, on tulos seuraavanlainen.Much better!

8 kommenttia :

 1. Muuten ihan hyvä, mutta tuperaaus ei lähde ihan tyvestä saakka. Suosittelen tehokkaampaa tupeerausta IHAN TYVEEN SAAKKA ja hiuspuuteria. Esim. Lanzan, Osiksen tai markettisarja Got2be:n hiuspuuteria. Se on on jokaisen lättätukan unelma, aivan mieletön hiustuote! Itse laitan sitä omaan tukkaani parilla jakauksella ja pöyhin sormin - tadaa heti nousee tyvestä!

  T. Kampaaja

  VastaaPoista
 2. Täytyypä kokeilla hiuspuuteria, kiitti vinkistä! Ja tosiaan, tupeeraminen ei oo mun vahvin lajini! Näin liukasta tukkaa on hirmuvaikea tupeerata. :/

  VastaaPoista
 3. Mulla on varmaan aika saman tapainen hiuslaatu kun sulla. Tukkaa kyllä on, mutta se on niin lässähtänyt KOKO ajan.

  Volumasterin hommasin muutama vuosi sitten ja aina silloin tällöin laitan tukkani pöyhkeäksi sen avulla. Toinen hyvä konsti on noi kuivashampoot. Nyt lempparini on SunSilkin purtilo.

  VastaaPoista
 4. Mulla on ollut käytössä Klippoteketin kuivashampoo. Tykkään siitä kyllä, mutta musta tuntuu, ettei se volyymi pysy hiuksissani kovin kauaa... Hiukseni nimittäin lässähtävät melkein heti. Uudelleen pöyhiminenkään ei auta.

  VastaaPoista
 5. Mulla on kanssa tuo Volumaster, ja hyväksi oon sen todennut. :) Omat hiukset kun on kanssa pesun jälkeen aina aika liukkaat ja menee päätä myöten. Käytän yleensä myös Got2Be:n hiuspuuteria samaan syssyyn, niin johan nousee hiukset irti päänahasta! :D

  VastaaPoista
 6. Täytyy tosiaan ilmeisesti ostaa hiuspuuteri testiin, koska nyt on niin paljon kehuja tullut siitä! =) Taitaa olla suomalaisten "kansalliskirous" tämä hiusten liukkaus ja lässähtäneisyys?! :D

  VastaaPoista
 7. Noi edestä lyhyemmät hiukset lisää sitä lässähtänyttä vaikutelmaa. :/

  VastaaPoista
 8. Voi olla, mutta mä tykkään niistä hirveästi! :)

  VastaaPoista