Kaksplus.fi

Bleiserin pauloissa

27. marraskuuta 2011

Käytiin tänään syömässä vanhempieni luona. Halusin pukea uuden bleiserini päälleni, joten kokosin sen ympärillä erilaisen asun kuin eilen. Huomasin, miten monikäyttöinen bleiseri oikeastaan on - sehän käy minkä tahansa vaatekappaleen kanssa!

Photobucket


Photobucket

Bleiseri / Monki
Pitkä paita / H&M
Pilkkusukkahousut / Lindex
Maiharit / Ellos

Photobucket


Äitini yllätti minut pienellä pikkujoululahjalla. Lahja sisälsi Bed Head -sarjan meikkejä: luomivärisetin ja kynähuulipunan. Tykkäsin molemmista tosi paljon! Yllä olevia kuvia varten kokeilin tuota huulipunaa ja totesin sävyn oikein kivaksi!


Nyt katsotaan pari jaksoa Nikitaa ennen nukkumaanmenoa. Huomenna on taas yliopiston järjestämän "nopeat syövät hitaat" -kilpailun (= kursseille ilmoittautuminen) aika, joten on oltava klo 7.59 skarppina tietokoneella! Palaillaan! :)

2 kommenttia :

  1. Voi miten ihana pikkujoululahja! Kelpaisi tännekin! ;) Tosi kivasti sopii tuo puna sinulle, aina kateellisena katselen muiden punattuja huulia, itse olen tälläinen nösverö että pitäydyn nude-huulissa.

    VastaaPoista
  2. Lahja tuli kyllä tosi tarpeseen. Eilen just päivittelin, et mulla on niin huonosti luomivärejä ja eri värisiä huulipunia. :) Koklaa säkin jotain väriä huulille, ties vaikka ihastuisit ja jäisit koukkuun (niinku mä!)!

    VastaaPoista