The Adventures of Tintin

19. marraskuuta 2011

Kävin viime viikolla katsomassa Tintin seikkailut - Yksi sarvisen salaisuus -elokuvan. Tintti ei ole minulle entuudestaan kovinkaan tuttu, olen kyllä lukenut ainakin yhden sarjakuvakirjan ja katsonut televisiosta pari jaksoa Tintti -sarjaa.Täytyy myöntää, että elokuva oli tosi viihdyttävä! Tiesin etukäteen, etten varmaankaan tule olemaan pettynyt elokuvan jälkeen, mutten tiennyt sitä, että lähtisin NIIN hymyssä suin elokuvateatterista. En tiedä oliko syy väsyneen olotilani vai elokuvan, mutta naureskelin useammassa kohtauksessa ääneen. Myös elokuvan tarina oli mielestäni hyvin rakennettu - se eteni sopivaa vauhtia, oli jännittävä alusta alkaen ja täynnä hauskoja käänteitä.

kuva: http://www.finnkino.fi/Event/298864/

Ei kai ole yllätys, että ensimmäinen Tintti -elokuva oli visuaalisesti todella hienosti toteutettu, kun ohjaajana toimii Steven Spielberg ja tuottajana Peter Jackson. Yksityiskohtiin oli todella panostettu. Mieleeni jäi erityisesti hienot siirtymät kohtauksesta toiseen.

Ainoa, mikä elokuvaa katsoessa harmitti oli se, että monet nimet oli "amerikkalaistettu"; Milou (Tintin koira) oli Snowy ja poliisit Dupond ja Dupont olivat nimeltään Thomson ja Thompson.

Summa summarum, suosittelen elokuvaa! :)

 kuva: http://www.finnkino.fi/Event/298864/

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti