Tunnustus!

2. lokakuuta 2011


Tässä Tanjalta saamani tunnustuksen toinen osa. Kiitos vielä, Tanja! 1. Lempiruoka: Mulla ei ole yhtä lempiruokaa, mutta voisin kuitenkin yleistää, että tykkään perinteisistä kotiruoista (esim. makaronilaatikko tai lihapullat) ja erilaisista salaateista. Kai tässä on pakko myöntää sekin, että voisin syödä hampurilaisia ja pizzaa useamman kerran viikossa...

2. Lempimakeinen: Lempimakeiseni on varmaan se, jota juuri sillä hetkellä tekee mieli. Ikisuosikkejani ovat Kismet, Tupla ja muutamat eri irtokarkit (esim. punaiset kirpeät, vaahtoimaiset mansikat ja omput, tervapiru).

3. Lempiluettava: Hmm, aika paha! Ainakin Harry Potter -sarja on hyvä. Houkutus -sarjasta tykkään myös. Ernest Hemingwayn Jäähyväiset aseille -kirja on myös muistaakseni hyvä (Voisinkin muuten lukea sen pitkästä aikaa uudestaan!). 

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Mä koen olevani aika luova ihminen ja tykkään toteuttaa itseäni monella eri tavalla, mutta neulominen ja virkkaaminen on ehkä tällä hetkellä suosikkeja. Piirtäminen on myös ihanan rentouttavaa!

5. Lempielokuva: Niitä on monta, joista esimerkkejä ovat Amélie, Forrest Gump, Holiday (ultimate hyvän mielen elokuva) ja Bridget Jones -elokuvat.

Haluaisin jakaa tämän tunnustuksen eteenpäin Bisquits:ille Hollantiin!

2 kommenttia :

  1. Kiitos paljon tunnustuksesta! :-) Klikkasin muuten blogisi suosikkeihini, vaikuttaa tosi kivalta!

    VastaaPoista