Lookfantastic!

10. lokakuuta 2011

Sain aikaisemmin tänään Lookfantastic.com -sivustolta sähköpostiviestin, jossa kerrottiin toistaiseksi voimassa olevista ILMAISISTA postikuluista (internationally). Olinkin lähipäivinä ajatellut tehdä tilauksen sivustolle, joten tarjous tuli oikein hyvään saumaan!

Suosittelen vierailemaan sivustolla! Siellä esimerkiksi TIGI:n isot tuplapakkaukset maksavat noin 30 euroa ja tuotteet tuntuvat muutenkin olevan edullisempia kuin Suomessa.

Omaan ostoskoriini aion laittaa ainakin seuraavat tuotteet:


TIGI Rockaholic - Born to Rock Leave-in Detangler & Defrizzer


Hinta: 8.10 puntaa eli noin 9.30€


Tämä tuote on mun takkuuntuvan tukkani pelastus! Tämän avulla selvittää takut helposti. Olen myös todennut, että suihkauttamalla tätä aamulla hiuksiini, pysyvät takut lähes kokonaan poissa koko päivän.


(Hinta esim. Sokoksen nettikaupassa 15,10€)


OSIS Rock-hard Ultra Strong Glue


Hinta: 12.30 puntaa eli noin 14€


Tämä tuote taas on poikaystäväni suosikki. Lyhyet hiukset saa helposti muotoiltua ilman tahmaista tunnetta. Kampaus myös pysyy hyvin koko päivän ajan. 


(Hinta kampaamoissa noin 20€)

Täytyy illalla vielä ennen tilauksen tekemistä tutkia Lookfantastic.com -sivusto paremmin. Sivustolta tosiaan löytyy tuotteita hiustenhoidon lisäksi myös kasvojen- ja vartalonhoitoon. Lisäksi sivustolla on valtava valikoima meikkejä ja kynsienhoitovälineitä.

Tilasin viime keväänä ensimmäistä kertaa tuotteita sivustolta ja voin lämpimästi suositella! Tilauksen tekeminen ja maksaminen oli helppoa. Muistaakseni myös tilaus saapui todella nopeasti, olisiko tullut jopa viikossa. Nyt kaikki tutkimaan Lookfantastic.com:ia, jos joitakin puutteita kosmetiikkaosastolla on! :)

P.S. Kannattaa tsekata myös Lookmantastic.com!

2 kommenttia :

  1. Mulle postimies toi tänään just feeluniquen paketin. :) Onneks näitä Suomessa ryöstöhintaisia tuotteita saa muualta edullisemmin. Tuntuu vaan jotenkin ristiriitaiselta että ne kuskataan erikseen minua varten satojen ja taas satojen kilometrien päästä kun voisin yhtä hyvin marssia alle kilometrin päähän keskustaan ostamaan samat tuotteet vaikka kampaamoista. :P

    VastaaPoista
  2. Niinpä, onneksi saa! Ja onhan sulla pointtia tossa vikassa lauseessakin. Mä puolustelen sitä sillä, että mun mielestä opiskelijalla on oikeus ostaa sieltä mistä on edullisinta ;) Sit ehkä "isompana" on varaa miettiä sitä lähikampaamoa :P

    VastaaPoista