Kaksplus.fi

Hihii!

15. lokakuuta 2011

Meninpäs vaihtamaan taas bannerin! Mikäköhän siinä on, etten kestä katsoa samaa banneria kuukautta pidempää? Tiesin olevani vaihtelunhaluinen, mutta että NÄIN vaihtelunhaluinen! :D

Tässä muistutuksena vielä vanha. Kumpi on mielestäsi kivempi, uusi vai vanha?

8 kommenttia :

 1. Sä oot kyllä aika vikkelä näiden bannereiden suhteen. :D Mistähän mäkin saisin samanlaista innostusta, mulla ei oo koskaan ollut mitään erityisen mielenkiintoista banneria. :P Mut tää sun uus on ihan huippu, tykkäsin tosta sun asusta tosi paljon. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tykkäät! :) Mä tänään mietin, että onnistunkohan koskaan tekemään banneria, jota jaksaisin kattoa pidempään?! :D Tuskinpa!

  VastaaPoista
 3. uus on kivempi, mäkin tykkäsin tosta asusta! :-)

  VastaaPoista
 4. Uus on kyllä myös mun mielestä parempi :] Mulla itelläni on vielä ongelmia ton bannerin kanssa...Tai lähinnä se, etten osaa tehdä sellaista :D Idea on kyllä valmiina, mutta toteutus on sitte toinen juttu :/ Oon nimittäin myös vielä aika tuore tapaus täällä blogimaailmassa tekopuolella...Mutta noh, hiljaa hyvä tulee vai miten se oli :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, niin munkin mielestä! =) Ei se bannerin teko kovin hankalaa oo. Mulla oli se etu bloggailun aloitettuani, että poikaystävä osas neuvoo Photoshopin käytön. :> Voin sanoa, että se helpotti huomattavasti! :D

  VastaaPoista