100.

1. lokakuuta 2011

Tadaa, jo 100. postaus! Aika sopivaa, että juuri tähän postaukseen ajattelin kirjoittaa toisesta Tanjalta saamastani tunnustuksesta. Kiitos vielä, Tanja! 


1. Suosikkiväri: Mulla ei taida olla vain yhtä suosikkiväriä. Keltainen ja limenvihreä antavat energiaa. Ruskea ja harmaan sävyt taas rauhoittavat mieltäni. Turkoosi ja pinkki saavat mieleni iloiseksi. 

2. Suosikkieläin: Meidän oma vehnäterrieri Lily, tietysti! Symppiksiä ovat myös kirahvit ja pöllöt. 

3. Suosikkinumero: Ei ole! 

4. Suosikki alkoholiton juoma: Vesi ja maustetut kivennäisvedet ovat ikisuosikkeja. Viikonloppuisin nautiskelen Pepsi Maxista.

5. Facebook vai Twitter: Facebook ehdottomasti, en ymmärrä Twitteriä tai sen ideaa (okei, en ole hirveän pitkäjänteisesti edes tutustunut kyseiseen sosiaalisen median muotoon!). 

6. Intohimosi: Mä olen aika tasapaksu (toisaalta taas hyvinkin vaihtelunhaluinen) ihminen ja ehkä siksi ei suoraan tule mieleen mitään asiaa, johon suhtautuisin erityisen intohimoisesti. Eilen kyllä keskustelin hyvin "kiihkeään" sävyyn poikaystäväni kanssa Suomen koulujärjestelmän erityisyydestä. Ehkä siis suhtaudun intohimoisesti ainakin siihen? :D

7. Saada vai antaa lahja: Antaminen on aina kivaa! Toisaalta, jos aina itse antaa eikä koskaan itse saa lahjaa voi elämä käydä tylsäksi.

8. Suosikkiviikonpäivä: Lauantai ja se tunne, ettei aamulla tarvitse herätä herätyskelloon ja lisäksi tajuaa, että "Jes, huomenna on toinen samanlainen päivä!".

9. Suosikkikukka: RAKASTAN KUKKIA! Suosikkejani luonnossa kukkivista kukista ovat kielo (tuoksu <3), valkovuokko ("Kevät on täällä!") ja kurjenpolvi. Kukkakauppakukista suosikkejani ovat orkidea (herkkyys), tulppaanit (tuoksu <3) ja vaaleanpunaiset pionit (näyttävyys). 

10. Suosikkikuvio: Hmm... Varmaankin tylsästi sydän. Sydämestä tulee mieleeni rakkaus, lämpö ja herkkyys.


Haluaisin lähettää tämän tunnustuksen Irinalle Lontooseen!  
2 kommenttia :