Poum Poum Poum, Hey!

23. syyskuuta 2011

Heipparallaa!

Meillä vietettiin tänään pizzapäivää, NAM! Nyt hengaillaan sohvalla ja laitetaan varmaan joku leffa kohta pyörimään eli rento perjantai-ilta tulossa. Huomenna sitten pistetään vähän jalkaa vipattamaan tyttöjen kesken! ;)

Koulussa oli tänään ET:n ja historian tunnit, joista hissa oli aika mielenkiintoinen... ET taas ei! Oli tosi avartavaa tutkia eri historian oppikirjasarjoja, joissa on yllättävän isoja eroja - toiset näyttävät alakoulun oppikirjojen sijaan lukion kirjoilta, toiset taas hukuttavat leipätekstit visuaalisen pläjäyksen alle!

Tänään olin liikenteessä näissä vaatteissa. Huivi oli taas tänäänkin pakollinen osa asua ihottuman vuoksi... Onneksi ihottuma näyttää kuitenkin jo paljon paremmalta ja huomenna uskaltaakin ehkä lähteä liikenteeseen ilman että säikäyttää vastaantulijoita!


Neule / Lindex
Farkkushortsit / Cheap Monday
Sukkahousut / Lindex
Huivi / H&M
Maiharit / Ellos

Mutta nyt leffan pariin! Ihanaa viikonloppua kaikille!

P.S. Nyt on vanhempien järkkäri mökillä, joten kuvat on otettu omalla kamerallani. Ilolla odottelen, että saan kameran taas lainaan.... :P

2 kommenttia :

  1. Ihana huivi<3 Paitsi että on hyödyllinen nyt, niin toimii myös katseenvangitsijana. :) Kiva että iho alkaa jo voida paremmin. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista