My Sunday

25. syyskuuta 2011

Eilinen tyttöjenilta oli loistomenestys! M ja J olivat toteuttaneet ihanan illallisen. Menu koostui hernesosekeitosta, porsaan ulkofileestä ja uunikasviksista ja valkosuklaapannacotasta (NAM!!!). Alkudrinkkinä oli lasilliset Fresitaa ja jälkiruokadrinkkinä Cosmopolitanit. Jatkoimme iltaa Helsingin Tivoliin, joka ei oikein tehnyt vaikutusta minuun - onneksi seura kuitenkin oli hyvää! :)

Tänään käytiin heti alkuiltapäivästä hakemassa poikaystäväni kanssa automme Kilosta, jonne sen eilen juhlimaan lähtiessämme jätimme. Oli hauskaa "seikkailla" sinne bussilla ja tehdä pieni kävelylenkki tuntemattomissa maisemissa (elämän pieniä iloja :D).

Autonhakureissun jälkeen mentiin poikaystäväni vanhemmille syömään ja hengailemaan. Oli ihanaa jutella vain ja yllättävän moneksi tunniksi sitä keskusteltavaa riittikin! Mulla oli superihana sunnuntaipäivä!

Olin liikenteessä syys-Michelin -akkana. Asu ei välttämättä ollut imartelevin, mutta katsokaa miten mukavannäköinen kuitenkin! Harmittaa, että kuvien laatu on taas rakeinen... Jouduin kirkastamaan kuvia TODELLA paljon, että värit tulisivat edes jotenkin esiin lähes pimeässä rappukäytävässä otetuissa kuvissa. Parempi onni ensi kerralla, toivottavasti!Neule / H&M
Tuubihuivi / Lindex
Paita / Gina Tricot
Saappaat / Vagabond
Laukku / Tiger of Sweden

Ensi viikolla mulla on pakollista koulua tosi vähän. Joskohan ensi viikolla saisin kaikki rästihommat tehtyä ja neulomisen aloitettua...?


P.S. Olin eilen ensimmäistä kertaa koskaan pyörän selässä kyysättävänä ja se oli TOSI PELOTTAVAA! Onneksi mun kuskillani oli rautaisat hermot (ja toivottavasti vielä kuulevat korvat :D).

8 kommenttia :

 1. :D kuulinki et olit aika kauhuissas siin pyörän selässä. oli kyl tooosi kiva ilta pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
 2. Haha :D Joo, se oli kammottavaa!

  VastaaPoista
 3. Ompas lämpösen näköinen neule, tollasta kaipais itselleenkin lämmitämään syksyllä ja talvella :)

  VastaaPoista
 4. Neule on mun mielestäni tosi löytö H&M:n nettikaupan alesta pari vuotta sitten! Ihanan rento ja tosiaankin lämmin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana neule! On kyllä tosi lämpöisen oloinen. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana neule! Varmasti ihan superlämmin. ^^

  P.S. Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani! :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :) Täytyy käydä vilkaisemassa ;)

  VastaaPoista