Friends with Benefits

23. syyskuuta 2011

Ystäväni voitti Indiedays -sivustolta liput Friends with Benefits -elokuvan eiliseen ennakkonäytökseen. Elokuvaa markkinoidaan Suomessa nimellä "Vain seksiä", mutta mielestäni englanninkielinen nimi sopii elokuvalle paremmin.

Elokuva kertoo kahden ystävyksen, Jamien (Mila Kunis) ja Dylanin (Justin Timberlake), yrityksistä pitää tunteet, ystävyys ja seksi erillään toisistaan. Kuten arvata saattaa, ei kaikki suju aivan ongelmitta.


"Friends with Benefits" oli hauska, tosin loppua kohti huumori väheni ja tunnelma lässähti katsojan jäädessä odottamaan kliseistä romanttisen komedian loppua. Suosittelen kuitenkin romanttisen komedian ystäviä katsomaan elokuvan! Vaikkei se juonellisesti mitään ihmeellistä tarjoa, minä ainakin kävelin elokuvateatterista ulos hymyssä suin.

4 kommenttia :

 1. Näinkin sut siellä, itse raahasin miehen mukanani leffailemaan =)

  Samaa mieltä leffasta, ihan hyvä ja kevyt, suosittelen kavereille jos haluuvat jotain ei-niin-vakavaa katsottavaa =)

  VastaaPoista
 2. kevyt ja kiva katottava, harmi vaan että just ennen tätä (vai kuinkakohan kauan siitä nyt sit onkaan?) oli tullu se ashton kutcherin ja natalie portmanin no strings attached joten musta tuntu et tää idea oli vähän käytetty.
  mut tosiaan, just täydellinen aivot narikkaan-katottava :-)

  VastaaPoista
 3. Ai, mä en oo kuullutkaan tosta Kutcherin leffasta! Tosiaan aika hassua, jos kaksi samantyyppistä leffaa tulee niin lähekkäin! :D

  VastaaPoista