Tukholman ostokset

19. elokuuta 2011

Tukholman ostossaalis oli pieni, mutta molemmat ostokset sitäkin mieluisampia!


Värit eivät oikein osuneet kohilleen... Raitapaidan vaaleat raidat ovat beiget ja laukun väri vihertävämpi ja khakimpi. Harmittaa, ettei kotonani ole parempaa paikkaa ottaa ostoskuvia! Täytyy selkeästi kehittää joku viritelmä jonnekin tällaisia hetkiä varten...

Laukku oli todellinen löytö! Ostin sen Mathilde -liikkeestä, joka sijaitsee kauppakeskuksessa Galleriaa vastapäätä. Laukku on hollantilaisen FAB:in mallistoa. Se on aitoa mokkanahkaa. Laukun kanssa kävi todellinen tuuri: se oli viimeinen kappale ja 70%:n alennuksessa! Hintaa oli laskettu noin 240 eurosta noin 70 euroon. Ei tarvinnut montaa kertaa miettiä laukun ostamista! ;)

Kuvasta tosiaan puuttuu poikaystävälle tuliaiseksi tuodut Converset. Kengät ovat tällä hetkellä hänellä jalassa, joten on tyydyttävä täältä sivustolta lainattuun kuvaan kengistä. Kyseessä on tosiaan Dickiesin ja Conversen yhteistyömalliston tuotos.


Yritän kohtapuoliin vielä ottaa ne risteilyasukuvat, kunhan poikaystäväni vain saapuu kotiin ja on halukas ne kuvaamaan!

Palaillaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti