TIRED!

9. elokuuta 2011

Miten voi väsyttää näin paljon!? Tiedän, että etenkin talvella olen erittäin väsynyt, mutta että nyt jo? Mahdollisesti jo nyt alkaneen kaamoksen sijaan (:D) haluan uskoa, että väsymys johtuu kurkkukipua ja nuhaa aiheuttavasta pöpöstä. Olen nukkunut viimeisen 48 tunnin aikana vähintään 24 tuntia...

                                                        Kertsin rumpukomppi kuulostaa tosi hyvältä!

Väsymyksestä huolimatta sain tänään tehtyä kolmannen erityispedagogiikan raportin. Vielä yksi pitäisi torstaihin mennessä kirjoittaa!

                                                      Kannattaa kuunnella Veronica Maggion muitakin biisejä! Etenkin "Jag kommer" 
                                                                                               jää hyvin soimaan päähän.


Ihanaa, että opinnot alkavat alle kuukauden päästä! Lähiaikoina pitäisi tehdä kurssivalinnat. Ensi lukuvuonna on luvassa muun muassa  ainedidaktisista opinnoista historiaa ja biologiaa, pääaineopinnoista Kasvatustieteen tutkimustapoja -kurssi ja yleisopinnoista Tieteellisen kirjoittamisen -kurssi. Lisäksi pitäisi päättää haluamani sivuaine ja suorittaa valinnaisia kursseja. Työtä riittää siis ensikin vuonna!

                                                  Hauskaa ja rentoa biitsifiilistä, johon veljeni koukutti mut! 

Unohdin kertoa Muumimaailma -postauksessani, että ostin aika kivan uuden asun - en kylläkään Muumimaailmasta siis! Laitan siitä heti kuvaa, kunhan puuttuva osanen saapuu postissa!

                                                                         Ikisuosikki, Pariisi -fiilistä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti