Täydellisen koululaukun metsästys

28. elokuuta 2011

Olen viime aikoina ajatellut, että tarvitsen koululaukun (koulu on aina hyvä syy ostaa uusia laukkuja ;) ). Olen muutaman viikon selaillut nettikauppoja, mutten ole löytänyt täysin mieleistä satchel -laukkua. Tänään ajauduin The Cambridge Satchel Companyn sivuille ja eiköhän se unelmakoululaukkuni sieltä löytynyt!

The Cambridge Satchel Companyn laukut tehdään käsityönä Englannissa. Materiaalina on laadukas englantilainen nahka. Ihanana yksityiskohtana laukkuihin on mahdollista saada kaiverrus (viisi puntaa/kirjain). Toimitusaika on noin kuukausi.

Luin muutamasta englanninkielisestä blogista kokemuksia laukuista. Kaikissa blogeissa mainittiin, että nahka on paksua, jäykkää ja kestävää. Laukku pysyy muodossaan kuulemma tyhjänäkin! Eräs bloggaaja jopa kirjoitti, että laukku tulee varmasti "elämään" omistajaansa pidemmän elämän.

Ihmettelen laukkujen todella edullista hintaa! Laukut maksavat 74-113 puntaa eli 84-128 euroa!

Katsokaa, miten ihania värejä laukuista löytyy!
Kolmen esittelemäni mallin lisäksi, löytyy vielä The DesignerThe Backpack ja The Music Bag.

Olen itse tykästynyt eniten The Batchel -malliin. Enää pitäisi päättää, että mikä väri lähtee Suomea kohti! ;)

2 kommenttia :

  1. IIHANIA laukkuja! :) Mua jäi mietityttämään, että mihin se kaiverrus tulee, jos sellaisen laukkuunsa haluaisi? :)

    Anniina

    VastaaPoista
  2. Se tulee muistaakseni tuohon läppään noiden solkien väliselle alueelle. Kaiverruksen väriksi sai muuten valita ainakin kullan, hopean tai värittömän. Oiskohan ollut mustakin? Aivan ihana idea tuo kaivertaminen musta! Tekee vielä persoonallisemmaksi tuon laukun :)

    VastaaPoista