Laivalla

17. elokuuta 2011

Olipa ihana reissu! Oli mahtavaa viettää aikaa äidin, isän ja siskon kanssa (vaikka näenkin heitä muutenkin muutaman kerran viikossa).

Lähdettiin tosiaan Silja Serenadella sunnuntai-iltana kohti Tukholmaa. Illan aikana käytiin syömässä ravintola Maximissa, kierreltiin laivan kaupoissa, käytiin katsomassa karaokea ja hieno keskiyön show.Drinksu
Laivalla on hauska taulu, josta voi seurata missä kohtaa mennään.
Aamupalan jälkeen lähdettiin ensimmäistä kertaa turistibussikierrokselle Tukholmaan. Olen käynyt Tukholmassa pienestä pitäen vähintään kerran vuodessa, joten mitenkään uusi tuttavuus se ei minulle ole.  Oli todella hauskaa kuitenkin seurata paikallisten elämänmenoa kauppakatujen ulkopuolella. Tiesittekö muuten, että jokaisella tukholmalaisella on vain noin 300 metriä lähimpään puistoon? Tai että Tukholmasta 50% on viheralueita ja vettä?
Kuten kuvista näkyy, maanantai oli Tukholmassa harmaa ja kostea. Harmaa sää ei onneksi haitannut menoamme!

Kiertoajelun jälkeen lähdimme kiertelemään kauppoja. Löysinkin muutaman kivan jutun, joista voisin vaikka huomenna postata erikseen!


Paluumatkalla terminaaliin.
Tukholman kaunista saaristoa
Laivalle palattuamme, vietimme aikaa Guitar Hero:ta pelaten, ruokailemalla, kahvittelemalla ja karaokea katsellen. Keskiyön show:n jälkeen menimme nukkumaan.

Aamulla herättyämme teimme äitini kanssa pikavisiitin Tax Free -kauppaan, jonka jälkeen lähdimme autolla kotimatkalle. Reissussa oli tosi mukavaa, mutta koti on aina koti! <3

Voisin mahdollisimman pian kuvauttaa reissun asutkin, koska en muistanut asukuvia laivalla otattaa. Tykkäsin kaikista asuista niin paljon, että täytyy ehdottomasti laittaa ne tänne muistiin!

Palaillaan pian!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti