Kaksplus.fi

Maailman parhaat suklaakeksit / resepti

7. marraskuuta 2016

Siitä on jo ikuisuus, kun olen edellisen kerran jakanut teille reseptin. Koska olen hirmuinen herkkusuu, tuntui luonnolliselta jakaa yksi ehdottomista lemppariresepteistäni. Tämän maailman parhaimpien suklaakeksien reseptin olen saanut jo yläasteella kaveriltani, joka taas oli saanut sen muistaakseni amerikkalaiselta kirjekaveriltaan. Meni monta vuotta ennen kuin rohkaistuin kokeilemaan reseptiä. Ensimmäinen kokeilukerta vei kielen mennessään kaikilta maistamaan päässeiltä, joten olen turvautunut herkkukeksien reseptiin jo mooooonta kertaa. Nämä keksit saavat aina kehuja! 

Tässäpä siis helppo ja takuuvarmasti hyvä resepti joko omiin herkkuhetkiin tai juhliin! 

  MAAILMAN PARHAAT SUKLAAKEKSIT  

2½dl          vehnäjauhoja
1tl              suolaa
1tl              leivinjauhetta
4dl             kaurahiutaleita
150-200g   tummaa suklaata (Taloussuklaa!)

200g           pehmennyttä margariinia
2dl              fariinisokeria
1dl              sokeria
1tl               vaniljasokeria
2                 kananmunaa

Yhdistä vehnäjauhot, kaurahiutaleet, suola ja leivinjauhe. Leikkaa suklaa pieniksi paloiksi ja yhdistä jauhoseokseen. Vatkaa pehmennyt (Ei sulanut!) margariini ja sokerit. Lisää kananmunat ja jatka vatkaamista. Lisää jauho-suklaaseos kananmuna-sokeriseokseen. Nosta taikinasta pellille pieniä nokareita. Paista uunin keskiosassa 175°C 10-13 minuuttia.

6 kommenttia :

  1. Hei Milla! Kiitos reseptistä. Kuulostaa helpolta ja herkulliselta. Pitänee kokeilla! :) Tsemppiä synnytykseen, kohta teidän vauva on täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo ja herkullinen se tosiaankin on! :) Toivottavasti tykkäät.

      Kiitos tsempistä! Kaikki sujui hyvin. :)

      Poista
  2. Oi nam, heti nappasin screenshotin tästä ja menee ehdottomasti testiin! :)

    VastaaPoista
  3. Pitääpä testata!

    Terveisin toinen herkkusuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti maistuivat! Nämä on ihan mun lemppareita... :)

      Poista