Kaksplus.fi

Nam!

17. toukokuuta 2012

Minun on jo pitkään pitänyt jakaa kanssanne meidän lempipastakastikkeemme resepti. Minulla ei ole tähän tarkkaa reseptiä, joten se maistuu joka kerta erilaiselta. Teen kastikkeen suurinpiirtein alla olevan reseptin mukaisesti.

Pekonipasta
Noin neljälle henkilölle



Punainen paprika
Keskikokoinen sipuli
3 valkosipulinkynttä
Paketillisen pekonia
Rasiallisen sulatejuustoa (Olympia)
Jauhettua mustapippuria reilusti
Noin 3dl vettä

Kuutioi paprika ja sipuli. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Laita pannu lämpenemään ja suikaloi pannun kuumetessa pekoni.


Kypsennä pekonia pannulla hetki. Heitä sekaan paprika ja sipulit. Kun kaikki ainekset ovat kypsiä, lisää joukkoon sulatejuusto ja vesi. Sekoittele, jotta sulatejuusto sulaa. Mausta lopuksi reilulla määrällä mustapippuria. 


Nauti kastike pastan kanssa.



4 kommenttia :

  1. Onpa herkullisen näköistä! Tuota voisi joskus itsekin testata :)

    VastaaPoista
  2. Hih! Täälläkin on pekonipastan ystäviä :P tehdään poikaystävän kanssa samaista ruokaa pienin muunnelmin, mutta veikkaanpa, että yhtä herkullisia molemmat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa veikkaan mäkin! Pekonin kanssa harvoin menee metsään. ;)

      Poista