Kaksplus.fi

Mes bijoux part 1/2

10. joulukuuta 2011

Ajatuksissani on jo pitkään ollut tehdä postaus koruistani. Tässä osassa esittelen ne, joilla on eniten tunnearvoa minulle.

Photobucket

Ensimmäisessä on Kalevala Korun Carmen -riipus. Tämän sain muistaakseni toissa jouluna poikaystävältäni lahjaksi.

Photobucket

Ylläolevassa kuvassa on Kalevala Korun Lumikukka -sarjan riipus ja kahdet erikokoiset korvakorut. Riipuksen ja isommat ja pidempi ketjuiset korvakorut sain puolivuotislahjaksi. Koska mielestäni nuo isommat ja pidempi ketjuiset korvakorut sopivat paremmin aukiolevien hiusten kanssa, osti poikaystäväni nuo lyhyemmät ja pienemmät, jotka sopivat mielestäni paremmin kun hiukset on kiinni.

Photobucket

Antica Murrinan ylläolevat lasikorut poikaystäväni osti minulle yhteisellä Kreetan matkallamme yllätykseksi. Itse en jaksanut jäädä tuijottelemaan ihania ja värikkäitä koruja ja jatkoin matkaani. Kun S. vihdoin jatkoi matkaansa liikkeestä, ojensi hän nämä minulle. Ihana yllätys oli! :)

Photobucket

Nomination korun sain ensimmäisenä joulunamme lahjaksi S:ltä. Silloin siinä oli M, I, L, L, A, sydän ja Eiffel -torni palat. Tämän jälkeen palakokoelmani on kasvanut S -kirjaimella, roikkuvalla leppäkertulla ja violetilla kristalliperhosella.

Sormus on Kalevala Korun "Lapin sormus", joka on lempisormukseni tällä hetkellä.

Photobucket

Yllä olevassa kuvassa on aiemmin esittelemäni sormuksen ja Nomination -rannekorun lisäksi muumeille pyhitetty Nomination -koru suuremmilla paloilla ja Nomination -sarjan perhosrannekoru. Muumi -Nominationin taisin saada viime jouluna lahjaksi ja perhosrannekoru taisi olla toissa vuoden syntymäpäivälahja.

Photobucket

Pyöreä Morellaton kaulakoru taisi olla syntymäpäivälahja muutaman vuoden takaa. Koru on kiva arkikäyttöön.

Photobucket

Ylläolevassa kuvassa oleva kristalli- tai lasiriipus on erityisen tärkeä minulle. Se on alunperin mummoni äidin koru. Sain tämän muistaakseni ylioppilaslahjaksi mummoltani. Korun ohessa oli valokuva, jossa sama koru oli mummoni äidin kaulassa 1920 -luvulla.

Photobucket

Loppuun vielä uusin koruni eli se Thomas Sabon Charm -rannekoru, jonka sain joulukalenteriyllätyksenä. 

Näiden perusteella on kai todettava, että S. taisi ajatella, ettei mulla ennen meidän seurustelun alkua tainnut olla määrällisesti tarpeeksi tai hänen silmiänsä miellyttäviä koruja, koska hän on selvästi ottanut tehtäväkseen täydentää koruvarastoani. :D No ei vaa, ei saa valittaa! Ihanaa kun on mies, joka osaa ostaa mieluisia koruja. :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti